Popal Montebella damesfiets; tot 40% korting

Wilt u met een trendy en gebruiksvriendelijke fiets de straat op? Dan is de Montebella van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Popal een geschikte keuze. Deze 28 inch fiets heeft de uitstraling van een eigentijdse stadsfiets, terwijl u volwaardige stevigheid mag verwachten. Zo kunt u door weer en wind comfortabel fietsen. Het grootste pluspunt van dit type fiets is het natuurlijk het in het oog springende design, die modern en fraai afgewerkt is. Bent u een frequent fietser? Dan is deze Montebella damesfiets van Popal uitermate geschikt. Zowel voor korte als lange afstanden kunt u hier prima mee op pad. Alle Popal Montebella Damesfietsen beschikken over een ringslot, waardoor deze fietsen extra goed zijn beveiligd tegen diefstal. Het frame van de Montebella damesfiets is van (stevig) staal en de wielen zijn voorzien van dubbelzijdige velgen, gemaakt van aluminium materiaal. Het zadel biedt optimale ondersteuning tijdens uw fietstocht, met een stijlvol bruin zitvlak.

De 28 inch Popal Montebella damesfietsen; ideaal voor iedere afstand

Hoewel het design en de vormen van de Montebella damesfiets vooral doet denken aan een typische stadsfiets, zijn deze fietsen van het merk Popal voor elke situatie geschikt. Denkt u maar eens aan de dagelijkse boodschap, die met deze fiets wel heel comfortabel wordt. Maar ook uw dochter kunt u elke dag naar school laten fietsen op deze prachtige damesfietsen van Popal. De grootste voordelen van de Popal Montebella damesfiets zijn de volgende:

  • Het ringslot, het moderne en stijlvolle design
  • Draadloze verlichting (voor en achter)
  • Voldoende spatborden aanwezig op de fiets.

Let er echter goed op of de fiets van het merk Popal Montebella voorzien is van versnellingen, want dit is niet op alle modellen aanwezig.

> Bekijk ook de Popal Daily Dutch Prestige: gratis thuisbezorgd in 24u!

Zo staat uw fiets altijd goed op slot

Hoewel een ringslot ideaal is om uw fiets op slot te zetten, vinden dieven soms toch een manier om een fiets te stelen. U kunt er daarom voor kiezen om meerdere typen sloten te gebruiken om de fiets op slot te zetten, zoals een extra beugelslot. Daarnaast is het aan te raden om uw fiets vast te zetten op vaste onderdelen die niet kunnen worden verplaatst, waarbij gedacht kan worden aan een fietsenrek of brugleuning. Tot slot kunt u er het beste voor kiezen om in een drukke omgeving de fiets op slot te zetten, wanneer dit natuurlijk mogelijk is. Dieven zullen er niet voor kiezen om een fiets te stelen tegenover een drukke bushalte of in de buurt van een groot theater.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Popal Daily Dutch Basic!