Popal Race kinderfiets kopen: Levering al binnen 24 uur!

Voor kinderen is er niks lekkerder dan buitenspelen. Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes op de fiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
avonturen beleven. Om hieraan mee te doen is natuurlijk wel een goede fiets nodig. De Popal Race fiets is een fiets waarmee je ieder avontuur aankan! Het sportieve design zorgt voor een stoere uitstraling. Hierdoor is de fiets zeer geliefd bij stoere jongens. Door het spatbord bij het achterwiel, ziet de fiets eruit als een mountainbike. Toch heeft het verder alle voordelen van een normale fiets, zoals een gesloten kettingkast, spatbord bij het voorwiel en een in hoogte verstelbaar zadel. De Popal Race jongensfiets is daarom uitermate geschikt om over meerdere ondergronden heen te fietsen. Zo kan de stoere jongensfiets ook gebruikt worden om over onverharde wegen te rijden. Ook is het mogelijk om tussen bomen door te racen. Dit maakt de Race fiets van Popal een multifunctionele fiets. Het voordeel bij FietsenOpFietsen, is dat je de bestelde fiets al binnen 24 uur in bezit kunt hebben. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je bestelling plaatsen voor 15:00.

Popal Race jongensfiets online kopen: Wat zijn de voordelen?

Het online aanschaffen van een fiets kent meerdere grote voordelen. Enkele van deze voordelen worden hieronder genoemd. Zo kan als eerste voordeel worden beschreven dat je thuis vanuit je luie stoel een fiets kunt bestellen. Je hoeft hier dus niet meer voor de deur uit. Zeker in het hectische leven van tegenwoordig, is tijd spaarzaam. Door een fiets online te bestellen, bespaar je daarom tijd. Deze tijd kun je aan andere activiteiten besteden. Hiermee komen we gelijk bij het tweede voordeel. Een webshop is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Je kunt daarom je eigen tijd kiezen waarin je een fiets, zoals een Popal Race jongens fiets, wil bestellen. Hierbij maakt het niet uit of het een feestdag is. Ook dan zijn webshops namelijk geopend. Tot slot kun je online vaak hoge kortingen vinden. Zo kunnen de kortingen op FietsenOpFietsen al snel oplopen tot wel 40%! Hierdoor krijg je veel plezier voor een lage prijs. Wat wil je nog meer?!

  • Thuis vanuit je luie stoel een fiets bestellen
  • Webshops zijn 24/7 beschikbaar, zelf op feestdagen
  • Online zijn vaak hoge kortingen te vinden

Fietsen zonder zijwieltjes: Tips en tricks

Op een gegeven moment komen kinderen op een leeftijd dat zij zonder zijwieltjes gaan fietsen. Dit is een spannend moment voor zowel het kind als voor de ouder. Hierbij enkele tips die gegeven kunnen worden bij het fietsen zonder zijwieltjes.

Allereerst moet het kind er zelf klaar voor zijn. Wacht als ouder af tot een kind vraagt wanneer het zonder zijwieltjes kan fietsen. Ook kan je als ouder vragen of het kind wil proberen om zonder zijwieltjes te fietsen. Als het kind er klaar voor is, kunnen jullie samen proberen om zonder zijwieltjes te fietsen. Houd in het begin de onderkant van het zadel of de bagagedrager een beetje vast. Hierdoor kan het kind fietsen terwijl je als ouder enige ondersteuning geeft. Geef steeds iets minder ondersteuning, totdat je op het punt komt dat je geen ondersteuning meer geeft. Loop altijd mee naast de fiets, zodat je als ouder kunt ingrijpen als het mis gaat. Oefen een paar dagen en je zult zien dat het steeds beter gaat!

  • Het kind moet er zelf klaar voor zijn
  • Geef lichte ondersteuning bij het zadel of de bagagedrager
  • Loop altijd naast de fiets om in te kunnen grijpen

Tip: Het is niet erg als het kind een keer valt. Ook dit hoort bij het leerproces. Bij kinderen is het een kwestie van vallen en opstaan. Zorg er wel voor dat het kind niet te hard fietst in het begin.