• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Popal Urban fiets kopen: gratis verzending

Popal Urban staat voor een combinatie van comfort en gemak en is ideaal voor dagelijks gebruik in de stad. Deze stadsfiets is verkrijgbaar in verschillende maten.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Kies de juiste inchmaat die bij uw past. Een fiets moet goed aansluiten bij uw lengte.

Popal Urban voor kinderen en volwassenen

Een Popal Urban fiets is een model dat door de fietsenfabrikant in verschillende uitvoeringen voor zowel kinderen als volwassenen is ontwikkeld. Er wordt hiermee dan ook aan een grote vraag tegemoet gekomen, want de Urban Popal fiets is nu eenmaal enorm populair. Comfort en gemak ervaart u dagelijks als u in de stad fietst. De eigentijdse designs met stoere en authentieke elementen vormen de basis voor een krachtige uitstraling. De kracht van de Urban Popal ligt in de uitstekende kwaliteit die niet alleen van toepassing is op de gebruikte materialen, maar ook op de samenstelling van bijvoorbeeld het remsysteem en de soepelheid, waarmee u de trappers kunt voortbewegen. Dit is natuurlijk ook voor kinderen ideaal die bijvoorbeeld dagelijks van huis naar school fietsen.

> Bekijk ook eens de Popal vouwfiets!

Stadse stijl en multifunctioneel

Het kenmerk van een Popal Urban fiets is uiteraard de stadse stijl en dat typeert ook meteen dat deze fiets aan vele eisen voldoet om comfort en gemak te ervaren. Een Popal Urban kan namelijk als multifunctioneel gezien worden. Een Urban Popal fiets biedt namelijk met een voordrager en eventueel in combinatie met een bagagedrager de mogelijkheid om spullen te vervoeren. Plaats bijvoorbeeld een fietskrat op de voordrager en er kan gemakkelijk een schooltas of sporttas mee worden genomen. Bovendien kan de voordrager dan ook worden gebruikt om snel een boodschapje op de fiets te doen. Voor kinderen is de Popal Urban in verschillende wielmaten verkrijgbaar, zoals in 24 inch en 26 inch. Bovendien wordt een ruime keuze geboden in het aanbod met de Popal Urban fiets uit verschillende kleuren. Zo kan iedereen met de eigen favoriete kleur rekening houden. 

> Niks gevonden? Bekijk deze Popal Daily Dutch fietsen!