SuperSuper Little Miss meisjesfiets: Gratis verzending op gehele assortiment!

SuperSuper is de vernieuwde merknaam van de bekende Popal kinderfietsen. Aan de fietsen is niets veranderd, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
alleen wil het merk meer onderscheid maken tussen kinderfietsen en fietsen voor volwassenen. Je krijgt bij SuperSuper fietsen, zoals de SuperSuper Little Miss meisjesfietsen, dezelfde kwaliteit die je gewend bent. Deze populaire meisjesfietsen kunnen in onze webshop worden besteld. Het voordeel bij FietsenOpFietsen is dat je bij bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen. Dit betalen wij namelijk voor jou! Hierdoor komen er geen bijkomende kosten bij de bestelling en kan jouw dochter snel genieten van een ritje op haar nieuwe fiets!

SuperSuper Little Miss fiets: Welke opties heeft deze fiets?

Zoals hiervoor beschreven heeft de SuperSuper Little Miss kinderfiets geen veranderingen ten opzichte van de Popal Little Miss kinderfiets. Dit betekent dat dezelfde opties op de fiets gebleven zijn. Zo staan de fietsen bekend om hun voormandje en hun poppenzitje. Deze onderdelen zijn bij de SuperSuper fiets nog steeds aanwezig. Je dochter kan hierdoor met haar poppen, knuffels of ander speelgoed de deur uit. Zo kan zij lekker buitenspelen als het mooi weer is. Door het vervoeren van de spullen in de poppenzit of in het mandje, kan je dochter altijd twee handen aan het stuur houden. Dit is een veilig gevoel voor zowel je dochter als jijzelf.

Ook de slingers zijn aan het stuur gebleven. Zit zorgt ervoor dat de fiets er leuk uitziet. De slingers wapperen in de wind, waardoor de SuperSuper fiets Little Miss erg opvalt. Een groot voordeel van de fietsen, is dat de kettingkast gesloten is uitgevoerd. Dit maakt het moeilijk voor kinderen om met de vingers tussen de ketting te komen. Een gesloten kettingkast is daarom wel zo veilig. Daarnaast heeft een gesloten kettingkast ook nog een andere functie. Vuil en stof kan namelijk ook moeilijker bij de ketting komen. Dit vergroot de levensduur van de ketting.

SuperSuper Little Miss kinderfiets: De ultieme meisjesfiets!

De Little Miss fietsen van SuperSuper zijn ultieme meisjesfietsen. De kleuren zijn zacht en hebben een lieve uitstraling. Dit is waar meisjes doorgaans erg van houden. Ook kan er met de fiets een pop of knuffel worden meegenomen. Hierdoor wordt buitenspelen een groot plezier! De fietsen Little Miss zijn daarnaast in verschillende inchmaten beschikbaar. Dit betekent dat voor bijna iedere lengte een geschikt fiets is! Neem snel een kijkje in ons aanbod en laat jouw dochter genieten van een mooie en populaire meisjesfiets!