SuperSuper Twist Popal fietsen: vóór 14.00u besteld = morgen in huis

Als dochters ouder worden, wordt het steeds lastiger om een leuke en goede fiets te kopen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Moet de fiets bijvoorbeeld nog een poppenmandje hebben of een voorrek? Welke kleur zal in de smaak vallen en welk remsysteem moet de fiets hebben. Bij de SuperSuper Twist fietsen ben je aan het juiste adres voor een fiets als je dochter tussen de 6 en 14 jaar oud is.

Kenmerken SuperSuper Twist (Popal) fiets 

Door de verschillende kleuren van de fietsen, zal er altijd een fiets tussen zitten die jouw dochter mooi vindt. Daarnaast is de SuperSuper Twist fiets alvast voorbereid op fietsritjes naar school. Dit kan zowel naar de basisschool als naar de middelbare school zijn. Op de bagagedrager met snelbinders kan namelijk eenvoudig een schooltas of broodtrommel worden vervoerd. Voor de jongere meisjes is het ook een optie om een pop of knuffel op de bagagedrager te vervoeren.

Hiermee zijn de Twist fietsen van SuperSuper voor bijna iedere dochter een ideale fiets. Het fijne van deze fietsen van SuperSuper is dat ze beschikken over twee remsystemen. Zo kan de fiets namelijk worden afgeremd door middel van de handrem, maar ook door middel van de terugtraprem. Ideaal dus om je dochter om te leren gaan met beide remsystemen.

Wat ook erg handig is van de SuperSuper Twist meidenfiets, is dat de fiets beschikt over LED-verlichting. Hierdoor maakt het niet uit of het nog donker is in de ochtend. Door de verlichting aan te zetten ben je namelijk goed zichtbaar bij het andere verkeer. Dit maakt de SuperSuper Twist fietsen voor meisjes een zeer rijk uitgeruste fiets die goed gebruikt kan worden als vervoersmiddel naar school! Ben je nog niet overtuigd? Misschien helpt het dan dat je de fiets kunt bestellen met gratis verzending! De verzendkosten nemen wij namelijk voor je in rekening. Waar wacht je nog op?!

 • Beschikbaar in meerdere kleuren
 • Bagagedrager met snelbinders
 • Twee remsystemen; handrem en terugtraprem
 • LED-verlichting voor en achter
 • Gratis verzending op het gehele assortiment!

Bekijk hier de andere Popal modellen:

SuperSuper Twist fiets: zo maak je de fiets compleet

De SuperSuper Twist fiets wordt supersnel afgeleverd door de koerier. De fiets zit verpakt in een doos, om beschadigingen te voorkomen. Om de kans op schade te minimaliseren én de fiets in de doos mee te krijgen, zijn een aantal onderdelen nog niet gemonteerd. Zo is de SuperSuper Twist meisjesfiets 22 inch voor 85% afgemonteerd. De laatste onderdelen zijn gelukkig eenvoudig te monteren.

Welke onderdelen moeten nog even erop gezet worden?

 • Zadel
 • Voorwiel
 • Voorspatbord
 • Voorlamp
 • Trappers
 • Standaard
 • Snelbinders
 • Handrem
 • Fietsbel

De meeste onderdelen van de SuperSuper Twist meisjesfiets 22 inch zijn eenvoudig te monteren. Let wel erop dat de trappers aan de juiste zijde gemonteerd worden. Zo voorkom je dat de trapas kapot gaat. Wel zo handig.

Nog even, en de fiets kan met plezier gebruikt worden. Zie je het al voor je: Supersuper hard door de straten sjezen? Je knippert met je ogen en je bent op school. Oké, iets minder snel misschien. Maar lekker fietst de Supersuper Twist meisjesfiets wél.

Merk je regelmatig dat je gymtas of eigen tas een beetje onhandig is tijdens het fietsen? Je kunt tassen eenvoudig op je bagagedrager binden. Met de meegeleverde snelbinders. Let er wel op dat er geen lussen of onderdelen tussen de spaken komen. Dus goed vastbinden!