Sorteren op:

Popal kinderfietsen 14 inch: tot 40% korting!

Popal kinderfietsen 14 inch zijn ideaal voor kinderen die een leeftijd van 3 jaar hebben om Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
er meerdere jaren op te fietsen. U bent er bij de aankoop van een 14 inch kinderfiets Popal ervan verzekerd dat uw kind er vertrouwd mee raakt en er meerdere jaren plezier aan beleefd. Het is op jonge leeftijd belangrijk om goed te leren fietsen en zelfvertrouwen te ontwikkelend. De 14 inch kinderfietsen Popal zijn daarom ook voorzien van zijwieltjes.

De zijwieltjes van de kinderfietsen 14 inch Popal zorgen ervoor dat uw kind op een gemakkelijke manier leert fietsen. Er zijn uiteraard kinderen die het fietsen heel snel onder de knie krijgen. Als dat bij uw kind het geval is dan kunt u de zijwieltjes van de kinderfiets 14 inch Popal op dat moment uiteraard verwijderen. Verder kunt u het zadel en het stuur verstellen als uw kind gegroeid is.

14 inch kinderfiets Popal voor kinderen vanaf 3 jaar

Een Popal kinderfiets 14 inch staat bekend om de kwaliteit en voordelige prijs. Dat is ook een reden dat er bij Fietsenopfietsen.nl veel vraag is naar 14 inch kinderfietsen Popal. Aangezien er sprake is van een ruim aanbod is er voor elke jongen en meisjes van 3 jaar een ideale 14 inch kinderfiets Popal te vinden. Overigens zijn de fietsjes geschikt tot een leeftijd van ongeveer 5 jaar. Dit is dan wel afhankelijk van de lengte van uw kind.

> Toch een andere Popal kinderfiets kopen?

Draag een fietshelm!

Wij raden aan om uw kind tijdens het fietsen op een kinderfiets 14 inch Popal een fietshelm te laten dragen. Ondanks de zijwieltjes kunnen er toch ongelukjes gebeuren en een fietshelm biedt de nodige bescherming van het hoofd bij een valpartij. De kinderfietsen 14 inch Popal worden met gratis verzending geleverd binnen een dag als er voor 13.00 uur wordt besteld.

> Bekijk ook onze andere 14 inch kinderfietsen!

Voor welke leeftijd is de 14 inch kinderfiets geschikt?

De 14 inch fietsen zijn goed geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Natuurlijk is het ene kind het andere kind niet. Kijk daarom vooral naar de lengte van je kind. Is jouw kind rond de 100 cm? Dan is de 14 inch kinderfiets zeker geschikt.

Zijn de 14 inch fietsen ook met mandje verkrijgbaar?

Ja, ook met mandje is de fiets verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook fietsen in het assortiment met een mooi voorrekje. Vink jouw keuze aan in het filtermenu van de webshop.

In welke kleuren leveren jullie de 14 inch fietsen?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies een mooie kleur uit het filtermenu en de meest vrolijke kleuren verschijnen op je beeldscherm.