Sorteren op:

Popal kinderfietsen 24 inch met versnellingen: Gratis verzending!

Een fiets met versnellingen is ontzettend fijn. Bepaal zelf welk tempo en hoe zwaar je fietst. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Zeker als je elke dag naar school en huis fietst, is een comfortabele fiets een must. Bekijk ons aanbod van kinderfietsen van Popal in 24 inch. Kies een fiets met versnellingen en een mooie kleur om de show te stelen op het schoolplein.

Popal kinderfietsen 24 inch met versnellingen

Krijg een stukje extra comfort met een kinderfiets 24 inch van Popal. Het is voor kinderen fijn om tijdens het fietsen van lange afstanden te bepalen wat de trapweerstand is. Zo komen ze fris en fruitig op school om goed te kunnen leren. Schakel tussentijds om lichter te trappen of zet juist meer kracht om sneller vooruit te komen. Comfortabel en stijlvol fietsen doet je zoon of dochter op een kinderfiets van Popal in 24 inch.

Verschillende modellen

De diversiteit van het aanbod met kinderfietsen 24 inch Popal met versnellingen in onze webshop, maakt het mogelijk om met het design, kleur en andere unieke kenmerken te spelen. Uiteraard zijn ervoor zowel jongens als meiden meerdere uitvoeringen om een keuze uit te maken. Wat heeft de voorkeur van jouw zoon of dochter? We hebben onder andere de volgende keuzes Popal kinderfietsen:

  • Een trendy mintgroene fiets
  • Een felle rode kleur
  • Een stoere en robuuste mat zwarte uitvoering

Popal 24 inch kinderfiets met versnellingen geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Iedere Popal kinderfiets 24 inch met versnellingen is zo ontworpen dat deze geschikt is voor een kind vanaf 8 jaar. Kinderen kunnen tot een jaar of 12 blijven fietsen op een 24 inch kinderfiets Popal. Zo heb je een aantal jaren geen omkijken naar de fiets. De 24 inch kinderfietsen Popal met versnellingen hebben een in hoogte verstelbaar stuur en zadel. Dat biedt de zekerheid dat je kind fietst met de ideale en comfortabele zithouding op zijn of haar goedkope kinderfiets.

Wij raden aan om naast de leeftijd van je kind, ook te kijken naar de lichaamslengte. De ene 8-jarige is ten slotte de andere niet. Ze kunnen al een stuk groter, of nog wat kleiner zijn. We hebben een handig tabel voor de inchmaat bepalen op onze website staan. Hierin vind je de juiste inchmaat voor de huidige lichaamslengte.

Koop nu een kinderfiets Popal 24 inch met versnellingen

De kinderfietsen 24 inch van Popal met versnellingen worden met gratis verzending vanuit voorraad geleverd. Zo kunnen we je een zo snel mogelijke levering bieden. Bestel je een kinderfiets in 24 inch van Popal voor 15:00? Dan wordt deze door ons de volgende werkdag geleverd.