Sorteren op:

Popal Lola 14 inch fiets: voor leeftijd 3 t/m 5 jaar

Deze 14 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen van 3 t/m 5 jaar oud met een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kledingmaat tussen de 103 en 118. De belangrijkste richtlijn om te helpen bij de keuze van de maat van de kinderfiets is de lichaamslengte. Bij de 14 inch Popal Lola fiets adviseren wij een lengte van 96 t/m 100 cm. Als uw kind dus 4 jaar is met een lengte van 104 cm en een kledingmaat van 99cm, dan is het verstandig om een maat groter te nemen (16 inch). Als u niet zeker bent over de maat kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van fietsenopfietsen.nl.

14 inch Popal Lola kinderfietsen: leuk om cadeau te doen

De Popal Lola 14 inch kinderfietsen zijn ideaal om cadeau te doen. Door de lage prijs zijn de fietsen betaalbaar en de jarige zal een fiets als cadeau niet snel vergeten. Van deze kinderfietsen zijn het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets met het kind mee kan groeien.

De 14 inch Popal Lola fietsen worden in de volgende kleuren verkocht:

  • Grijs (grijs-blauw, met een rode afwerking)
  • Wit (Een wit frame met een roze afwerking)

Beide kleuren hebben een bruin zadel en aan het stuur bruine handvaten. De zadels staan er om bekend erg comfortabel te fietsen. Niet voor niets hebben deze popal fietsen goede beoordelingen. Bij fietsenopfietsen worden alle fietsen die voor 13.00 besteld zijn de volgende werkdag al geleverd. U kunt een bruine bakkersmand los bestellen en deze voorop het rek monteren, kinderen vinden het geweldig om hier spullen in mee te nemen.

> terug naar alle Popal Lola fietsen

Tips om uw kind te leren fietsen zonder zijwielen

De leeftijd waarop kinderen leren fietsen is heel verschillend, er zijn kinderen die al met drie jaar fietsen en kinderen die pas rond hun zevende kunnen fietsen. Hoe snel een kind het fietsen onder de knie heeft is ook heel verschillend, de één lukt het zo en een ander moet er vele uren voor oefenen.

De Popal Lola wordt met demonteerbare zijwieltjes geleverd, zodat u wanneer uw kind eraan toe is de zijwieltjes van de fiets af kunt halen. Fietsen zonder zijwieltjes voelt voor een kind instabiel aan, daarom kunt u in het begin het beste de fiets zonder zijwieltjes vasthouden. Zo geeft u uw kind de tijd om te wennen aan het fietsen zonder zijwieltjes. Het is belangrijk om dit niet te overhaasten, zeker als  het even niet wilt lukken. Dit zal uw kind namelijk alleen maar onzeker maken.

Extra tips om uw kind makkelijker te leren fietsen zonder zijwieltjes:

  • Zorg dat uw kind vooruit kijkt, dit zorgt voor meer evenwicht.
  • Vergeet uw kind niet te leren hoe hij of zij moet remmen.
  • Als uw kind bang is, kunt u het beste nog even wachten met het fietsen zonder zijwieltjes, en het opnieuw plaatsen van de zijwielen is weinig werk.

> liever een kleinere inchmaat? Kijk dan bij de Popal Lola 12 inch fiets.