Sorteren op:

Popal Max 12 Inch: tot 40% korting!

Over de fietsen van Popal kan van alles gezegd worden. Bijvoorbeeld dat het design altijd goed Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
verzorgd is. Zo is de Popal Max 12 Inch jongensfiets een model dat al direct op een racemodel lijkt. Het is daarmee echter in geen enkel opzicht een onveilige fiets. Sterker nog, doordat overal aan gedacht is, is dit model juist een goede keuze als eerste fiets voor de allerkleinsten. Door het stevige frame en de goede zijwielen kan er immers weinig misgaan als uw zoon zijn rondjes fietst door de huiskamer en in de straat waar u woont.

12 inch Popal Mac Jongensfietsen: gemakkelijk te verzekeren

Wanneer u de fiets bij ons bestelt, dan kunt u in het bestelproces direct aangeven of u de fiets ook wilt laten verzekeren. Dit kan heel gemakkelijk met de Klikzeker verzekering. Deze extra optie biedt een aantal voordelen. Dit zijn ze op een rij:

  • Een jaar lang verzekerd (na een jaar de optie om te verlengen)
  • Vergoeding bij diefstal (bijvoorbeeld bij inbraak of straatroof)
  • Vergoeding bij vandalisme (alle reparaties worden gedekt)
  • Vergoeding bij ongelukken (ook dan wordt alle schade gedekt)
  • Geen eigen risico (alles wordt door de verzekering afgehandeld)
  • Kleine prijs (u bent niet veel kwijt voor deze zekerheid)

Omdat kinderen als ze heel jong zijn vooral veel kans op schade aan hun fiets hebben is dit voor u mogelijk een interessante optie. Bedenkt u zich maar eens hoe vaak uw kind zal botsen en vallen wanneer hij leert fietsen. Dit is niets vreemds of ergs, dit overkomt namelijk ieder kind. Ook al is de jongensfiets 12 inch Popal Max zeer stevig en sterk, dan nog is het een goed idee om u van enige zekerheid op vergoeding te voorzien.

> Is deze maat toch te klein? Bekijk dan eens de 14 inch Popal Max fietsen!

Samen leren alleen te fietsen

De Popal Max 12 inch is de eerste fiets waarop u uw kind zelfstandig kunt leren fietsen. Dat begint al bij de overstap van een loopfiets naar een fiets met trappers en ketting aandrijving. In eerste instantie zal uw zoon de zijwielen natuurlijk nog nodig hebben. De Popal Max is echter geschikt voor de leeftijdsgroep van 2 tot en met 4 jaar. Kinderen die in de bovenste helft van deze groep komen kunnen vaak al zonder zijwielen leren fietsen. Snelle leerlingen doen dit al als ze 3 jaar oud zijn.

Wanneer het zo ver is dan kunt u samen leren zonder zijwielen te fietsen. Bijvoorbeeld door eerst ondersteuning te bieden en wanneer uw zoon een lekker tempo heeft ongemerkt los te laten. Leer uw kind daarbij vooruit te kijken en op een goede manier te remmen. Wanneer hij dit onder de knie heeft is hij immers al een heel eind op de goede weg. Dat de zijwielen van de 12 inch Popal Max jongensfiets gemakkelijk te demonteren zijn is dus een groot voordeel.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan nog eens alle Popal Max fietsen: gratis verzending op het gehele assortiment!