Sorteren op:

Popal omafietsen 18 inch: tot 40% korting!

Popal omafietsen 18 inch zijn ontworpen met vrolijke designs en in leuke kleuren. Dat is natuurlijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
wat meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar aanspreekt. De variatie in uitvoeringen is groot, zodat er met een favoriete kleur rekening gehouden kan worden. Er zijn 18 inch omafietsen Popal die een speciale kleur zijn ontworpen en uitvoeringen met prints. Bijvoorbeeld prints die zowel op de kettingkast van de 18 inch omafiets Popal voorkomen als op de jasbeschermers.

Op de leeftijd van 5 jaar leren de meeste kinderen zonder zijwieltjes fietsen. U kunt bij ons in het aanbod echter nog een keuze maken uit omafietsen 18 inch Popal met zijwieltjes. Dat is namelijk nog ideaal als uw kind nog niet zelfstandig kan fietsen. De meeste uitvoeringen in de categorie omafiets 18 inch Popal beschikken echter niet meer over zijwieltjes.

18 inch omafiets Popal met gratis verzending geleverd

Een Popal omafiets 18 inch gaat meerdere jaren mee. Uw dochter kan er namelijk vanaf het vijfde levensjaar op fietsen tot ongeveer de leeftijd van een jaar of 7. Het zadel en het stuur zijn uiteraard verstelbaar. Deze eigenschap heeft elke 18 inch omafiets Popal. Als uw kind groeit dan groeit de fiets gewoon mee. Bovendien is het materiaal van de 18 inch omafietsen Popal van de beste kwaliteit en is er daarmee sprake van een duurzame fiets.

> Andere popal omafietsen kopen?

De voordelen waar u van profiteert!

De omafietsen 18 inch Popal worden voor scherpe prijzen aangeboden en met gratis verzending geleverd. U kunt de omafiets 18 inch Popal die u voor uw dochter voor 13.00 uur bestelt de volgende dag ontvangen. Zo snel is onze leverservice die mogelijk wordt gemaakt doordat wij uit voorraad leveren. Wilt u direct betalen of pas na ontvangst? Beide opties zijn beschikbaar om een keuze uit te maken.

> Toch een andere omafiets uitzoeken?