Sorteren op:

Popal transportfietsen 22 inch voor jongens en meisjes

Popal transportfietsen 22 inch zijn er in leuke en moderne uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Het aanbod voor meisjes is weliswaar net wat groter en meer diversiteit in kleuren, maar de 22 inch transportfietsen Popal voor jongens bieden eveneens meer dan genoeg keuze. De eigentijdse 22 inch transportfiets Popal heeft uiteraard een klassiek karakter met de voordrager die fiets een originele uitstraling geeft.

Een leuk aspect van de transportfietsen 22 inch Popal is dat er veel variatie in kleur wordt geboden. Er is vooral ook sprake van een combinatie van kleuren, waarbij bijvoorbeeld de voordrager van de transportfiets 22 inch Popal een andere kleur heeft dan het stevige frame. Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit bij het gebruik van materialen en vormgeving van onderdelen, zoals het zadel. Dat biedt namelijk een groot comfort en een ideale zitondersteuning.

22 inch transportfiets Popal: voor kids van 7 tot 9 jaar

Een Popal transportfiets 22 inch is voor kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar geschikt om op te fietsen. Bij de inchmaat wordt er gekeken naar de leeftijd, maar ook de lengte en de kledingmaat geven een goede indicatie of een 22 inch transportfiets Popal voor uw kind geschikt is. U kunt natuurlijk samen met uw kind naar het aanbod met 22 inch transportfietsen Popal kijken om een keuze te maken.

> Terug naar alle 22 inch transportfietsen

Voorkom diefstal

Als u met uw kind of voor hem of haar een keuze heeft gemaakt uit het aanbod met transportfietsen 22 inch Popal dan kunt u de bestelling plaatsen. Of indien gewenst nog even verder winkelen om bijvoorbeeld een extra fietsslot aan te schaffen of een fietshelm voor bescherming in het verkeer. Wij zorgen ervoor dat u de transportfiets 22 inch Popal met gratis verzending binnen een dag geleverd krijgt indien de bestelling voor 13.00 uur is gedaan.

> Bekijk alle goedkope transportfietsen