Sorteren op:

Popal transportfietsen 24 inch met versnellingen

De Popal transportfietsen 24 inch met versnellingen zijn zowel uitgevoerd in jongensfietsen als in fietsen voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
meiden. Voor beide typen geldt dat er met betrekking tot de 24 inch transportfietsen Popal met versnellingen meerdere designs of kleuren beschikbaar zijn. Dat is alleen maar goed, want zo valt er natuurlijk meer te kiezen. De voorkeur van uw kind voor een specifieke kleur kan zo het uitgangspunt vormen bij de keuze voor een 24 inch transportfiets Popal met versnellingen.

De transportfietsen 24 inch Popal met versnellingen hebben een extra voordeel en dat is het voor uw kind nog gemakkelijker wordt om door weer en wind te fietsen. Het schakelen verloopt op een transportfiets 24 inch Popal met versnellingen heel soepel. Dat betekent dat er tijdens een fietstocht gemakkelijk gewisseld kan worden van fietstempo door de trapweerstand aan te passen.

24 inch transportfiets Popal: voor 8-12 jaar

Een Popal transportfiets 24 inch met versnellingen is voor de leeftijdsgroep van 8 tot 12 jaar geschikt. Om optimaal van de 24 inch transportfiets Popal met versnellingen te profiteren, kunt u de fiets natuurlijk al aanschaffen als uw kind 8 jaar wordt. Uiteraard dient dan wel de lengte bereikt te zijn die van toepassing is op de 24 inch transportfietsen Popal met versnellingen.

> Terug naar de 24 inch transportfiets

Morgen uw fiets in huis

Bij de aankoop van een transportfiets 24 inch Popal met versnellingen zijn er meerdere aspecten die in uw voordeel werken. In de eerste plaats worden alle transportfietsen 24 inch Popal met versnellingen met gratis verzending geleverd. Daar komt nog bij dat de levering voor bestellingen die voor 13.00 uur gedaan zijn al morgen kunnen worden bezorgd. Een laatste aspect is dat u de keuze heeft om pas na ontvangst te betalen of bij uw bestelling de rekening te voldoen.

Liever een andere transportfiets kopen? Klik op de link.