Sorteren op:

Popal transportfietsen 28 inch: Gratis bezorgd!

Voorkom verlies van evenwicht en hang je volle boodschappentas niet aan het stuur. Plaats de tas Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
gewoon in het krat op de voorrek van je Popal transportfiets 28 inch. Deze fiets is erop gebouwd om wat gewicht te dragen. Vervoer je zware spullen voortaan op één van 28 inch transportfietsen Popal. Een transportfiets is tegenwoordig niet alleen handig, maar ook zeer trendy. Bekijk ons aanbod en kies je favoriete Popal 28 inch transportfiets. Vandaag vóór 15:00 uur besteld = Morgen ontvangen.

Trendy, comfortabel en nog goed geprijsd ook. Voordelen te over wanneer je kiest voor een Popal transportfiets 28 inch. In ons assortiment zul je je vergapen aan de mogelijkheden. Zeker wanneer je je richt op de specificaties van elke fiets. Wist je dat je de favoriete Popal 28 inch transportfiets zelfs als E-bike variant in onze collectie staan. Je boodschappen staan hiermee wel héél snel in de koelkast.

Is de Popal transportfiets 28 inch geschikt voor iedereen?

De Popal 28 inch transportfiets is een fiets voor een volwassenen. Deze fiets kan echter wel al worden gebruikt door tieners met een lengte vanaf 1.45. Gemiddeld bereiken kinderen deze lengte wanneer zij 12 jaar zijn. Merk je dat je kind met deze lengte niet goed met de benen bij de grond komt? Of zit het zadel te hoog ten opzichte van het zadel? Zowel he zadel als het stuur kun je gemakkelijk naar beneden zetten. Uiteraard verstel je deze weer wanneer je kind langer wordt. De uitvoeringen zijn zowel in damesfietsen als in herenfietsen verkrijgbaar van dit merk.

Popal 28 inch transportfiets: variatie in stijlen en kleuren

De transportfietsen 28 inch Popal staan altijd op voorraad. En dat in diverse kleuren. Binnen het grote aanbod 28 inch transportfietsen, vind je fietsen die variëren in stijl en serie. Bij ons heb je de keuze uit de volgende series onder het merk Popal.

  • County
  • County Roll+
  • Daily Dutch Basic
  • Daily Dutch Basic+
  • E283010
  • E287010

Jouw Popal transportfiets 28 inch kun je filteren aan de hand van specifieke kenmerken. Bekijk deze kenmerken in het filtermenu en selecteer je wensen voor kleuren, versnellingen en de aanwezigheid van een voorrek, stuurslot en elektrische accu.

Zelf monteren

Na ontvangst van de transportfiets hoef je de fiets alleen nog in elkaar te zetten. Schrik niet. De fiets is voor 85% rijklaar gemaakt. Met behulp van de montagehandleiding monteer je:

  • Het voorwiel
  • De trappers
  • Het zadel
  • Het stuur