Sorteren op:
Rode damesfiets

Rode damesfietsen: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Rode damesfietsen zijn bij Fietsenopfietsen.nl simpel te bestellen. Om de meest geschikt damesfiets te vinden kunt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
u het beste filteren op bepaalde criteria. Deze populaire rode damesfietsen kunt u selecteren op prijs, merk of maat. Wanneer u een damesfiets bestelt, dan moet u een duidelijk en overzichtelijk stappenplan doorlopen. U moet eerst uw gegevens invoeren, daarna moet u aangeven welke verzendwijze u prefereert. Nadat u dit hebt gedaan moet u uw betaalinformatie invoeren, u kunt bij Fietsenopfietsen.nl op verschillende manieren betalen. U kunt gebruik maken van Ideal, mastercard, VISA of PayPal. In België kunt u Mister Cash gebruiken. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd krijgt u een overzicht van uw bestelling en krijgt u uw rode damesfiets opgestuurd. Als u voor 12 uur bestelt, dan heeft u de fiets morgen al in huis. Deze damesfietsen met een rode kleur zijn van hoogstaande kwaliteit en geven u een veilige en snelle optie om ergens naar toe te reizen. Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u vele soorten damesfietsen.

Uit welke rode damesfietsen kunt u kiezen?

Bij Fietsenopfietsen.nl heeft u een ruim assortiment van rode damesfietsen waar u uit kunt kiezen. U kunt kiezen uit fietsen met een voorrekje en bagagedrager, damesfietsen met alleen bagagedrager en rode damesfietsen met alleen een voorrek. Met deze damesfietsen is het voor de bestuurder van de fiets zeer eenvoudig om spullen te vervoeren. Bij sommige rode damesfietsen zijn ook versnellingen aanwezig.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.