Sorteren op:

Rode jongensfiets 22 inch: vandaag besteld, morgen uw zoon al verrassen!

Wilt u uw zoon verrassen met een gloednieuwe fiets? Bekijk dan de fietsen op deze pagina. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
De fietsen op deze pagina hebben een paar dingen met elkaar gemeen. Zo hebben ze stuk voor stuk de maat 22 inch en hebben ze bovendien allemaal de stoere en opvallende kleur rood. Heeft uw zoon een fiets van 22 inch nodig en is de kleur rood zijn lievelingskleur? Dan vindt u gegarandeerd een prachtige rode jongensfiets 22 inch voor hem op deze pagina.

Wij vinden het belangrijk dat u uw online bestelling zo snel mogelijk ontvangt, zodat u uw zoon snel kan verrassen met zijn nieuwe fiets. Daarom leveren wij bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst op een werkdag, altijd de volgende dag al af. En bestelt u de fiets van uw zoon na 13:00 uur? Dan hoeft u slechts één dagje langer te wachten op de nieuwe fiets van uw zoon.

Waarom een rode jongensfiets?

Is rood de lievelingskleur van uw zoon? Dan is een rode jongensfiets 22 inch absoluut geschikt voor hem. Ook als u een stoere fiets wil kopen voor uw kind, is de rode jongensfiets 22 inch perfect. Rood is namelijk een op en top stoere kleur.

Een groot voordeel van de kleur rood, is het feit dat deze kleur goed opvalt. Vindt u het belangrijk dat andere weggebruikers uw zoon goed kunnen zien als hij op zijn nieuwe fiets rijdt? Dan is een rode jongensfiets 22 inch zeker iets voor hem. Met een opvallende fiets in de kleur rood zal geen enkele automobilist of andere weggebruiker hem missen als hij naar school rijdt, met de fiets naar de sportclub gaat of naar een vriendje fietst. Dit maakt de rode jongensfiets 22 inch extra veilig.

> Bestel vandaag vóór 13.00 uur = morgen gratis thuisbezorgd: Bestel nu een loopfiets!

20 inch, 22 inch of 24 inch?

Het is erg belangrijk de juiste maat fiets aan te schaffen voor uw zoon. Maar wat is nu eigenlijk de juiste maat? De beste manier om dit te achterhalen, is door uw zoon op te meten.

  • Is uw zoon rond de 115 centimeter lang? Dan koopt u een fiets van 20 inch.
  • Is uw zoon rond de 122 centimeter lang? Dan koopt u een fiets van 22 inch.
  • Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan koopt u een fiets van 24 inch.

Veel mensen nemen de leeftijd van hun kind als uitgangspunt bij het bepalen van de fietsmaat. Als u echt de juiste maat fiets wil bestellen, kunt u beter de lengte van uw zoon als uitgangspunt nemen.