Sorteren op:

Rode mamafietsen: tot 40% voordeel!

Rode mamafietsen zijn perfect om iedere dag op te fietsen en bieden zowel met als zonder Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kinderen mee te nemen optimaal gemak en comfort. Dat is dan ook een groot voordeel van iedere rode mamafiets. U hoeft namelijk niet standaard uw kinderen mee te nemen om van het geboden gemak en comfort te profiteren. Uiteraard zijn de rode mamafietsen daar wel specifiek voor ontworpen.

De mamafietsen rood beschikken bijvoorbeeld over een ruime instap en een breed stuur. Deze eigenschappen bieden ook gemak als u geen kindje in het kinderzitje voorop de fiets vervoert. De stabiliteit wordt vergroot door het stevige frame in combinatie met het brede stuur en met de stevige fietsstandaard waar de mamafiets rood over beschikt. Er zijn uiteraard mogelijkheden om met uw voorkeur voor design en stijl rekening te houden. Wij bieden namelijk meerdere damesfietsen voor moeders met hippe en eigentijdse designs aan.

Mamafiets rood met versnellingen voor nog meer gemak

Een rode mamafiets die als extra eigenschap over versnellingen beschikt, biedt uiteraard nog meer gemak. Dat is vooral interessant als u graag het niveau van de trapweerstand onder controle wenst te houden met keuze uit licht en zwaar trappen. Ook voor lange afstanden bieden mamafietsen rood die over versnellingen beschikken uitkomst. U kunt bij tegenwind bovendien lichter trappen op een rode mamafiets en bij wind mee wat zwaarder.

> Bekijk alle mamafietsen!

Profiteer van gratis verzending!

Fietsenopfietsen.nl zorgt ervoor dat alle mamafietsen rood in het aanbod ook op voorraad zijn. Dit vormt namelijk de basis voor onze snelle leverservice, waarbij uw de mamafiets rood van uw voorkeur al binnen 24 uur in ontvangst kunt nemen. Dit is op bestellingen die voor 13.00 uur gedaan worden van toepassing. Bovendien is er sprake van gratis verzending voor elke levering vanuit Fietsenopfietsen.nl. Verder kunt u de bestelling meteen betalen of dit pas na ontvangst doen.

> Toch een andere damesfiets kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.