Sorteren op:
Rode meisjesfiets

Rode meisjesfiets populair bij jonge meiden

Een rode meisjesfiets is populair onder jonge meiden en Fietsenopfietsen.nl komt graag aan de vraag tegemoet. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
Wij bieden een divers aanbod van de leukste meisjesfietsen, waarbij rood de basiskleur van het frame vorm. Bovendien kun je bij jouw keuze voor een rode meisjesfiets ook nog eens rekening houden met de voorkeur voor een bepaalde tint rood. Zo hebben wij onder meer mat rode fietsen voor meisjes in de vorm van een transportfiets, maar kun je ook voor een frisse kleur rood kiezen die de Altec omafiets heeft. Deze fiets is overigens ook voorzien van een leuke print op de jasbeschermers en kettingkast.

Meisjesfiets rood bestellen zonder verzendkosten

Het overzicht met alle afbeeldingen maakt het voor jou eenvoudig om een eerste vergelijking te maken. Je kunt altijd meer te weten komen van een specifieke meisjesfiets rood door op de afbeelding te klikken. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor de ideale fiets voor je dochter, dan kun je gelijk het bestelproces ingaan door de fiets te plaatsen in het winkelmandje. Je komt dan verder in het bestelproces, waarbij je ook nog de gelegenheid krijgt om bijvoorbeeld een veiligheidsslot te bestellen. Nadat je voor afrekenen hebt gekozen, worden er persoonlijke gegevens gevraagd en kun je aangeven wat jouw voorkeur voor betalen is. Wij bieden onder meer de mogelijkheid via iDeal te betalen, maar afrekenen via PayPal is ook mogelijk net als dat je achteraf kunt betalen. Zoals je zult zien, berekenen wij geen verzendkosten voor de verzending van de meisjesfiets.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.