Sorteren op:

Rode meisjesfiets 20 inch voor meiden van 5 tot 8 jaar

Een rode meisjesfiets 20 inch is geschikt voor meiden die de leeftijd van 5 tot 8 jaar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
hebben. Als uw dochter wat groter of kleiner is dan gemiddeld, dan kunt u in de matentabel kijken of de fiets in deze categorie geschikt is voor uw kind. Bij Fietsenopfietsen.nl hebben wij in elk geval voor elk meisje op het gebied van fietsen wat wils. Met betrekking tot een rode meisjesfiets 20 inch hebben wij onder meer een prachtig model van het merk Popal beschikbaar. U kunt met extra wensen rekening houden om tot de ideale keuze te komen.

Meisjesfiets rood 20 inch morgen al in huis met gratis verzending

Bij het uitzoeken van een leuke fiets wordt de voorkeur vaak bepaald aan de hand van het model en de kleur. Als de voorkeur uitgaat naar een meisjesfiets rood 20 inch, dan kunt u deze op een gemakkelijke manier online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Indien de bestelling voor 12.00 uur in de ochtend rond is, dan zorgen wij ervoor dat u de fiets morgen al krijgt geleverd. U profiteert daarbij wij van onze service van gratis verzending. Deze service is standaard van toepassing op alle fietsen die bij ons in de online winkel worden besteld. Wij hanteren daarnaast wij op het gebied van de online fietsenverkoop de scherpste prijzen en dat kunt u meteen zelf zien. U kunt meteen uw keuze maken voor de ideale meisjesfiets en direct daarna het bestelproces activeren.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.