Sorteren op:

Rode meisjesfiets 26 inch met originele vormgeving

Als u op zoek bent naar een rode meisjesfiets 26 inch, dan blijkt de eerste voorkeur Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voor een kleur al duidelijk te zijn. Naast de kleurvoorkeur hebt u daarnaast ook nog de mogelijkheid om met het ontwerp rekenen te houden of met de prijs rekening te houden. Bij Fietsenopfietsen.nl presenteren wij u daarom ook een divers aanbod, zodat er voor ieder een geschikt exemplaar te vinden is. U kunt op uw gemak een keuze maken door de modellen met originele vormgeving te vergelijken en de ideale rode meisjesfiets 26 inch daarna online meteen bestellen. Naast omafietsen vindt u in deze categorie ook een bijzonder stijlvolle rode fiets.

Meisjesfiets rood 26 inch morgen geleverd zonder extra kosten

Voor de service die Fietsenopfietsen.nl verleent, maakt het niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze klantvriendelijke service is namelijk altijd en op iedereen van toepassing die een bestelling bij ons doet. Zo kunt u bij uw bestelling van de meisjesfiets rood 26 inch rekenen op een snelle levering zonder extra kosten. De verzending is gratis en wij kunnen de bestelling morgen al aan u laten overhandigen indien de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst. Wilt u gelijk afrekenen of pas achteraf betalen? Bij Fietsenopfietsen.nl kiest u zelf of u gelijk betaalt of dat pas doet nadat de rode meisjesfiets in ontvangst is genomen. Wij bieden bovendien meerdere betaalwijzen aan, zoals iDeal, creditcard en kunt u ook met PayPal betalen. U kunt de gewenste betaaloptie aan het einde van het bestelproces kiezen.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.