Sorteren op:
Roze damesfiets

Roze damesfietsen: Korting oplopend tot wel 40%!

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u terecht voor de beste roze damesfietsen. Deze damesfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
en geven u een eenvoudige optie om van punt A naar punt B te komen. Het bestellen van een roze damesfiets is zeer eenvoudig. Wanneer u een fiets bestelt dan moet u uw gegevens invullen, een verzendwijze kiezen en een betaalmethode kiezen. Betalen bij Fietsenopfietsen.nl kan op verschillende manieren. U kunt gebruik maken van Mastercard, VISA, PayPal, Ideal of bankoverschrijvingen. Zelfs als u in België woont kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen met behulp van Mister Cash. Nadat u de bestelling hebt geplaatst krijgt u een besteloverzicht te zien. Als u de roze damesfiets doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan heeft u het morgen al in huis. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen bij Fietsenopfietsen.nl. Deze damesfietsen zijn in verschillende maten, kleuren en prijsklassen beschikbaar. Fietsenopfietsen.nl en roze damesfietsen, een uitstekende combinatie.

Roze damesfietsen voor verschillende doeleinden

Deze damesfietsen van Fietsenopfietsen.nl zijn voornamelijk ontworpen voor meisjes. Ze kunnen de fiets gebruiken om naar school te fietsen, maar ook om richting de sportclub te fietsen. Met deze veilige roze damesfietsen kunt u comfortabel naar uw bestemming reizen. Deze damesfietsen hebben verschillende manieren om bagage te vervoeren. Op sommige roze damesfietsen zit een voorrekje en op de meeste zit een standaard bagagedrager. De roze damesfietsen zijn zeer populair!

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.