• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Roze fiets uitzoeken in gevarieerd aanbod van Fietsenopfietsen.nl

Het uitzoeken van een roze fiets biedt bij Fietsenopfietsen.nl alle gelegenheid om met vele aspecten rekening te houden. Het aanbod van fietsen in deze kleur is namelijk bijzonder groot en dat komt onder meer doordat er enorm veel meisjesfietsen in deze kleur beschikbaar zijn.

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Het assortiment stopt echter niet bij kinderfietsen voor meisjes, want wij hebben natuurlijk ook voor u een roze fiets beschikbaar in de vorm van bijvoorbeeld hippe damesfiets. U kunt het volledige aanbod meteen bekijken in het handige overzicht en achter de specifieke kenmerken van een model komen door de afbeelding aan te klikken.

Roze meisjesfietsen in uiteenlopende prijsklassen

De roze meisjesfietsen worden in uiteenlopende prijsklassen aangeboden, maar bij Fietsenopfietsen.nl bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Daar komt nog bij dat u geen verzendkosten bij de rekening hoeft op te tellen, want alle fietsen worden door ons gratis verzonden naar het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. Levering binnen een werkdag nadat u de bestelling gedaan hebt, is mogelijk. Dat kan echter alleen gerealiseerd worden indien het aankoopproces voor 12.00 uur is afgerond en anders schuift de levering een dag op. Wij bieden u graag meerdere mogelijkheden aan om de betaling van de fiets te voltooien. Dat kan namelijk meteen bij het bestellen door iDeal, creditcard, PayPal of een andere optie te selecteren. Indien u om welke reden dan ook liever achteraf betaalt, dan bieden wij u de mogelijkheid om die optie aan te vinken.