Sorteren op:

Roze jongensfietsen 14 inch: Verzending = gratis!

Je kunt op fietsenopfietsen.nl heel veel verschillende fietsen vinden. Voorbeelden daarvan zijn roze jongensfietsen 14 inch. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Veel jongens denken misschien dat de kleur roze niet stoer is, maar dat is verre van waar. Roze is juist altijd een hele mannelijke kleur geweest. En tegenwoordig komt dat steeds meer terug. Je ziet veel meer mannen en jongens met bijvoorbeeld een roze shirt of blouse lopen. Ook met fietsen wordt de kleur roze weer populairder. Een 14 inch roze jongensfiets is dus helemaal zo’n slecht idee nog niet. Uiteraard moet je wel eerst even aan je zoon vragen of hij de aanschaf van één van de 14 inch roze jongensfietsen ook wel ziet zitten. Hij is uiteindelijk toch degene die erop zal moeten fietsen. Mocht hij liever een andere kleur willen, dan is dat geen probleem. Op fietsenopfietsen.nl staan ook andere fietsen van goede kwaliteit dan de roze jongensfiets 14 inch.

Roze jongensfiets 14 inch: stoer en veilig

De 14 inch roze jongensfietsen worden speciaal gemaakt om zo veilig mogelijk te zijn voor jouw kind. Wanneer je kind nog moet leren fietsen, is de 14 inch roze jongensfiets uitermate geschikt. De roze jongensfiets 14 inch komt namelijk met zijwieltjes, zodat je kind niet snel omvalt. Zo kan hij dus goed leren fietsen op één van de 14 inch roze jongensfietsen. De fietsen worden gebouwd met een stevig frame, zodat je kind stabiel kan fietsen. De 14 inch roze jongensfiets zal niet snel schokken en daarom zal je kind erg veilig kunnen leren fietsen. De roze jongensfietsen 14 inch zijn dus erg betrouwbaar. Op deze manier kan je kind op zijn eigen tempo de fijne kneepjes van het fietsen leren.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu de Popal fietsen!

Tips zodat je fiets minder snel gestolen wordt

Het stelen van fietsen is helaas iets wat nog regelmatig voorkomt. Vooral wanneer je in een grote stad woont, is de kans groot dat ook jouw fiets een keer aan de beurt is. En dat is erg zonde. Hieronder staan wat tips om diefstal te voorkomen:

  • Zet je fiets goed vast met een kettingslot. Kies hiervoor een stevig hek of een hoge paal. Zo zal niemand je fiets zomaar kunnen meenemen.
  • Zorg ervoor dat je fiets ’s nachts in een schuur staat die op slot kan.
  • Zet je fiets niet neer op onbewaakte plekken. In veel steden bestaan bewaakte fietsenstallingen. Dit zijn goede keuzes wanneer je je fiets tijdelijk wilt achterlaten.

> Profiteer van hoge kortingen: Bekijk nu onze goedkope fietstassen!