Sorteren op:

Roze omafietsen 28 inch met versnellingen: tot 40% korting

De roze omafietsen 28 inch met versnellingen zijn qua model gebaseerd op de authentieke uitvoeringen van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
weleer, maar hebben tegenwoordig wel een trendy design. Dat is nu net het verschil net als dat er sprake is van een veel groter comfort en gemak die de 28 inch omafietsen roze met versnellingen bieden. De kleur en het model maken dat de 28 inch omafiets roze met versnellingen natuurlijk ideaal is voor dames die een voorkeur hebben voor roze en op een hippe fiets willen fietsen.

Overigens kunnen meisjes van 12 jaar en ouder ook profiteren van alle gemakken die de omafietsen 28 inch roze met versnellingen te bieden hebben. Of de fietstocht nu lang of kort is naar school of werk het gemak dat een omafiets 28 inch roze met versnellingen te bieden heeft is altijd aanwezig. U kunt namelijk bepalen hoe de trapweerstand is en tijdens het fietsen zelfs wisselen door soepel te schakelen.

28 inch omafiets roze met versnellingen met gratis verzending geleverd

Als u een keuze voor een roze omafiets 28 inch met versnellingen heeft gemaakt dan profiteert u bij het bestellen van meerdere voordelen. Zo krijgt u de 28 inch omafiets roze met versnellingen zonder verzendkosten thuis bezorgd. Daarnaast is het zo dat alle 28 inch omafietsen roze met versnellingen de volgende dag na de bestelling al geleverd kunnen worden.

> Andere omafietsen 28 inch kopen?

Vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

De omafietsen 28 inch roze met versnellingen zijn namelijk op voorraad en voor bestellingen die in de ochtend of daarna maar voor 13.00 uur zijn gedaan, geldt dat de omafiets 28 inch roze met versnellingen de volgende dag wordt geleverd. Er zijn nog meer voordelen. Indien u namelijk liever pas betaalt nadat de fiets is bezorgd dan is dat mogelijk. U kunt voor deze optie kiezen of direct afrekenen.

> Bekijk het gehele aanbod goedkope omafietsen!