28 inch Spirit Cargo fietsen: gratis bezorgd in 24 uur

Voor veel dames is een fiets gewoon een vervoersmiddel om van A naar B te kunnen Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
komen. Maar als je kiest voor deze Spirit Cargo 28 inch fiets dan ben je verzekert van een trendy keuze. Het design is namelijk helemaal van deze tijd. De pastelkleuren gecombineerd met de beige banden en het bruine zadel en handvatten. Je kunt hier echt overal mee aankomen en je maakt meteen indruk. Natuurlijk is ook een voordrager een populaire keuze op dit moment maar daarnaast is het ook praktisch. Je kunt namelijk gemakkelijk veel spullen meeslepen met deze fiets zowel voor als achter. Door de LED verlichting is het geen probleem om ’s avonds op pad te gaan met de fiets want je bent goed zichtbaar voor de andere weggebruikers.

Spirit Cargo 28 inch fiets: een trendy keuze voor dames

De dubbele pootstandaard zorgt ervoor dat de fiets altijd stevig staat en overal geparkeerd kan worden. Het ringslot, de LED verlichting en de snelbinders zijn allemaal bij de fiets inbegrepen en hoeven dus niet meer los aangeschaft te worden. De fiets is dus helemaal compleet wanneer je hem besteld. Een ander groot voordeel is dat de fiets gratis thuisbezorgd wordt dus je hoeft niet het hele land af te rijden voor zo’n goede deal. Als je hem op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de fiets de volgende dag al bezorgt. De fiets wordt in een grote doos geleverd en daarom moeten de laatste onderdelen nog worden gemonteerd. Dit is een gemakkelijk klusje met de handleiding en de instructievideo. Vrijwel iedereen kan de fiets compleet maken binnen een uurtje en vervolgens genieten van de fiets.

> Bekijk ook eens de Spirit Cargo N3 fiets: Verzending = gratis!

Het belang van goede verlichting op een fiets

De veiligheid van jouw kind is heel belangrijk. Daarom is een fiets met goede verlichting onmisbaar. Als je een fiets koopt dan is het fijn als er goede verlichting op zit maar je kunt natuurlijk ook zelf voor externe verlichting kiezen. Een fiets met goede verlichting betekent wel dat jouw kind niet steeds met losse lampjes op pad hoeft, een stuk fijner. Verlichting op een fiets is essentieel, andere weggebruikers kunnen jouw kind dan niet over het hoofd zien. Als je op hele donkere stukken moet rijden zonder straatverlichting is een reflecterend hesje ook aan te raden. De veiligheid van jouw kind staat centraal, dus zorg dat hij/zij nooit op pad gaat zonder goede verlichting.

> De Spirit fiets: Kortingen tot wel 40%!