De Spirit Carry moederfiets: Verzending binnen 24 uur!

Het leven van een moeder is vaak druk en daarom is een goede betrouwbare fiets onmisbaar. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
De Spirit Carry fiets heeft een lage instap, er is extra ruimte tussen het zadel en het stuur en de bagagedrager is geschikt voor allerlei soorten kinderstoeltjes. Een ideale fiets dus om met de kinderen op pad te gaan maar ook om zelf mee te fietsen. Door de drie versnellingen kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen en is tegenwind geen probleem meer. De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets stevig kan staan wanneer je hem neerzet en het stuurslot zorgt voor een extra beveiliging. Je kunt zelf kiezen voor een mat-grijs, matzwart of gave groene kleur voor jouw moederfiets. Een gave groene fiets zorgt er wel voor dat je jouw fiets gemakkelijk terug kunt vinden tussen de andere fietsen.

De Spirit Carry Fiets voor het hele gezin

Als je een gezin hebt en je moet veel kinderen heen en weer brengen dan pak je toch snel de auto. Maar een fiets gebruiken is een stuk duurzamer en natuurlijk gezonder, kies daarom voor een moederfiets. Een speciale moederfiets zorgt ervoor dat je altijd twee kinderen mee kunt nemen en zo gemakkelijk de kinderen naar school en sport kunt brengen. Vervolgens kun je zelf boodschappen doen omdat je mooie fietstassen hebt op jouw moederfiets. Een moederfiets is een goede toevoeging voor het hele gezin en zorgt ervoor dat een extra auto overbodig is. Het is een vervoersmiddel dat je dagelijks met veel plezier kunt gebruiken. Er is geen fiets die praktischer is dan de Spirit Carry moederfiets.

> Bekijk nu ook de Spirit Cross fiets: Verzending = gratis!

De verzending van een fiets

Zoals hierboven vermeld wordt een fiets gratis thuisbezorgd, wat erg fijn is zeker voor een moeder met een druk leven. Als je op werkdagen de fiets voor 13:00 besteld dan wordt de fiets de volgende dag al bezorgd. En kun je dus binnen 24 uur genieten van de nieuwe fiets. De fiets wordt in een grote doos bezorgd door UPS, DHL of GLS bezorgd wanneer jou uitkomt. Doordat de fiets in een doos wordt bezorgd zal er tijdens het verzenden geen schade ontstaan aan de fiets. Het nadeel van het verzenden in een doos is dat een aantal onderdelen nog gemonteerd moeten worden. Dit is jouw eigen taak maar met de instructievideo en handleiding is het een fluitje van een cent om de Spirit fiets helemaal rijklaar te maken.