De Spirit Deluxe fiets: gratis bezorgd

We kennen allemaal de omafiets van vroeger, een prachtige eenvoudige fiets die geschikt is voor voornamelijk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

69 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

69 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
dagelijks gebruik. De Spirit Deluxe fiets is een mooie retro versie van de originele omafiets die helemaal bij de kenmerken van vroeger blijft. Een klapstandaard aan de achterkant en een terugtraprem zorgen ervoor dat de fiets helemaal compleet is. Maar natuurlijk is er wel goede verlichting toegevoegd en kun je met de extra reflectors niet over het hoofd worden gezien. De 28 inch is voor veel volwassenen geschikt voor de mogelijkheid tot het verstellen van het zadel en het stuur. Het is daarom een fiets die voor ieder te gebruiken is voor de dagelijkse perikelen. Dit komt ook omdat de fiets voorzien is van jasbeschermers en een gesloten kettingkast. Zo kun je zonder zorgen op pad met de fiets in jouw mooiste kleding en geen last hebben van de kettingkast of spaken.

Spirit Deluxe fietsen zijn eenvoudig maar stijlvol

Een Deluxe Spirit is een stijlvolle fiets maar bevat geen extra’s die overbodig zijn. Het design is heel eenvoudig maar desondanks erg stijlvol. Het is een echte authentieke omafiets zoals we deze van vroeger kennen. De voordrager zorgt ervoor dat je gemakkelijk allerlei spullen kunt meenemen en de bagagedrager is ook nog eens erg stevig. Door de klapstandaard is het bijna onmogelijk om de fiets te laten omvallen en schade te veroorzaken. Tevens wordt de fiets gratis thuisbezorgd en als je voor 13:00 besteld dan kun je de fiets de volgende werkdag al thuis verwachten. Ideaal toch? Het is een goede investering als je een stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik zoekt.

Het beveiligen van jouw fiets tegen diefstal

Als je veel op pad gaat met jouw fiets dan wil je natuurlijk niet dat jouw fiets wordt gestolen en daarom zijn er een aantal maatregelen die je kunt treffen om jouw fiets goed te beveiligen. Allereerst is het belangrijk dat je een slot hebt op jouw fiets en het liefst een standaard slot en een extra ketting- of cijferslot. Een extra slot zorgt ervoor dat je jouw fiets ook aan een lantaarnpaal of fietsenrek vast kunt zetten, dit maakt het stelen van de fiets een stuk lastiger. Daarnaast is het handig om jouw spirit fiets op een lichte plek te zetten. Als je jouw fiets op een donkere plek parkeert dan zal deze sneller gestolen worden, daarom is het belangrijk dat jouw fiets goed zichtbaar is.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: De Spirit Mona fiets!