Spirit Mona fietsen: deze maand met 40% korting

De Spirit Mona is een perfecte fiets voor kleinere afstanden en voor het vervoeren van spullen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zoals boodschappen, schooltassen of een sporttas. Je kunt kiezen voor mat zwart of mat-grijs. Deze De damesfiets is erg populair door het mooie moderne design in combinatie met de stevigheid die de fiets te bieden heeft. Doordat de Spirit Mona fiets niet alleen achter een drager heeft maar ook voor is er ruimte genoeg om spullen te vervoeren. Een ideale fiets voor een student of een scholier die vooral kleinere afstanden fiets. De damesfiets is te koop in 28 inch met verstelbaar zadel en stuur zodat je deze zelf kunt verstellen om de fiets op de goede hoogte te krijgen.

De Spirit Mona fiets is stijlvol en ideaal in de stad

De mooie damesfiets is vooral geschikt voor studenten of scholieren. Dit komt doordat er zowel voor- als achter een fietsendrager aanwezig is, kun je meer dan genoeg spullen meenemen. Scholieren en studenten hebben altijd veel spullen die ze mee noemen nemen naar school dus dat komt goed uit bij deze fiets. De fiets heeft geen versnellingen en is daarom niet echt geschikt voor lange afstanden maar dat is vaak ook niet nodig voor dagelijks gebruik. Natuurlijk is de fiets zowel voor- als achter verzekerd van goede verlichting zodat je ook goed zichtbaar bent als de zon niet meer schijnt. Op de fiets is een slot aanwezig, wat erg handig is wanneer de fiets een poosje bij de opleiding of sportvereniging moet staan.

> Bekijk ook de Spirit Regular fiets: Verzending = gratis!

Het verzekeren van een fiets

Als je student of scholier bent dan is het heel belangrijk dat je jouw fiets dagelijks gebruikt. Je kunt namelijk niet zonder jouw fiets omdat je dan op een andere manier naar school toe moet. Het is daarom aan te raden om een fietsverzekering af te sluiten. Een fietsverzekering zorgt ervoor dat jouw fiets verzekerd is wanneer deze gestolen wordt of er geprobeerd wordt om de fiets te stelen. In beiden gevallen zorgt de verzekering ervoor dat het probleem verholpen wordt. Zo heb je nooit het probleem dat je geen fiets meer hebt, want de verzekering zorgt voor een goede passende oplossing zodat jij gewoon naar school toe kunt gaan. Een fietsverzekering kun je al afsluiten voor een paar euro per maand en dat geeft je een hoop zekerheid. Ook kun je ervoor kiezen om meteen voor 1,3 of 5 jaar de verzekering te betalen.

> Profiteer van kortingen tot wel 40% bij ons assortiment Spirit fietsen!