Sorteren op:

Titaniumkleurige kinderfiets 26 inch met versnellingen: gratis verzending

Titaniumkleurige kinderfietsen 26 inch met versnellingen bieden kinderen meer gemak tijdens het fietsen. Het is met Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hevige tegenwind niet altijd aangenaam om te fietsen, maar wel als u kind fietst op een 26 inch kinderfiets titanium met versnellingen. Dan is het namelijk mogelijk om de trapweerstand op licht in te stellen. De kinderfietsen 26 inch titanium met versnellingen bieden ook gemak voor het afleggen van lange afstanden of bij wind mee.

De kinderfietsen 26 inch titanium met versnellingen zijn gelet op de maat van de wielen voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar geschikt. Afhankelijk van het beschikbaar aanbod is er een keuze mogelijk voor een kinderfiets 26 inch titanium met versnellingen voor jongens en meisjes in deze leeftijdsklasse. Uiteraard kunt u samen met uw zoon of dochter naar de beschikbare opties kijken.

26 inch kinderfietsen titanium met versnellingen: tot 40% korting

Een titaniumkleurige kinderfiets 26 inch met versnellingen wordt standaard geleverd met gratis verzending. U kunt al heel snel over de 26 inch kinderfiets titanium met versnellingen beschikken. De 26 inch kinderfietsen titanium met versnellingen die in de ochtend worden besteld of uiterlijk voor 13.00 uur kunnen de volgende dag aan huis worden bezorgd. Dat is overigens van toepassing op het gehele assortiment net als de gratis verzending.

> Een andere 26 inch kinderfiets uitzoeken?

Verschillende betaalmogelijkheden!

Met betrekking tot de betaling van de kinderfiets 26 inch titanium met versnellingen worden er meerdere betaalopties geboden. Daaruit kunt u kiezen als u bij de bestelling de keuze maakt om direct af te rekenen. Wij hebben echter nog een optie beschikbaar voor de kinderfietsen 26 inch titanium met versnellingen. Dat is de optie om pas na ontvangst te betalen. Verder kunt u overwegen om een stevig fietsslot te bestellen die tegelijk met de fiets kan worden geleverd.

> Bekijk ook de andere goedkope kinderfietsen!