Top 5 vouwfietsen: de meest verkochte vouwfietsen van dit moment

Wil je jouw fiets meenemen in de bus, in de trein of in de auto? Dan raden wij je aan een vouwfiets te kopen. Deze fiets kun je in elkaar vouwen, zodat je de fiets eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Zeker als je vaak met het openbaar vervoer reist en je fiets met je mee wil nemen, is een vouwfiets erg handig.

Wil jij een vouwfiets kopen, maar weet je niet goed welke fiets je moet aanschaffen? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we de vijf populairste vouwfietsen van dit moment voor je op een rijtje.

De top 5 vouwfietsen van dit moment

De vijf meest verkochte vouwfietsen van dit moment, zijn de volgende.

  • De Dahon Vector D30 vouwfiets.
  • De Dahon Vitesse i7 vouwfiets.
  • De Giant Halfway 2018 vouwfiets.
  • De Dahon Mu Uno vouwfiets.
  • De Dahon Curve i3 vouwfiets.

Om je een duidelijker beeld te geven van deze vouwfietsen, worden ze in onderstaande alinea’s kort beschreven.

Top 5 vouwfietsen

De Dahon Vector D30 vouwfiets

De Dahon Vector D30 vouwfiets is de meest verkochte vouwfiets van Nederland. Wil je niet zomaar een vouwfiets aanschaffen, maar ben je op zoek naar een echte racefiets? Dan is de Dahon Vector D30 vouwfiets zeker iets voor jou. Deze fiets klap je binnen enkele seconden in en weer uit. En omdat de fiets 30 versnellingen heeft, kun je hier echt goed mee crossen.

> Herenfiets kopen: Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

De Dahon Vitesse i7 vouwfiets

De Dahon Vitesse i7 is een premium vouwfiets met extra grote wielen in de maat 20 inch. Omdat de wielen van de fiets extra groot zijn, kun je prima wat langere afstanden afleggen met deze vouwfiets van het merk Dahon. Verder heeft de fiets zeven versnellingen. Dit maakt de vouwfiets geschikt voor alle weersomstandigheden en alle soorten wegen, ook met flinke heuvels.

De Giant Halfway 2018 vouwfiets

De Giant Halfway 2018 is een zeer lichte en sportieve vouwfiets, die je binnen enkele seconden in elkaar kunt vouwen. Ook het uitklappen van de fiets is erg gemakkelijk en binnen enkele seconden gebeurd.

De Giant Halfway 2018 vouwfiets heeft 20 inch banden, net zoals de Dahon Vitesse i7 vouwfiets. Dit maakt ook deze vouwfiets uitermate geschikt voor het afleggen van langere afstanden.

De Dahon Mu Uno vouwfiets

Ben je op zoek naar een eenvoudige vouwfiets? Dan is de Dahon Mu Uno iets voor jou. Wat deze vouwfiets uniek maakt, is het feit dat de fiets geen poespas heeft, zoals versnellingen of een terugtraprem.

Je kunt de Dahon Mu Uno vouwfiets gemakkelijk en snel inklappen. Ook het uitklappen van de fiets is zo gebeurd. Nu kun je direct de weg op.

> Bezorging = gratis op het gehele assortiment: Bestel nu een Popal fiets!

De Dahon Curve i3 vouwfiets

Tot slot is er nog de Dahon Curve i3 vouwfiets. Een groot voordeel van deze vouwfiets, is dat je deze fiets gemakkelijk in- en uit kunt klappen. Ook is de fiets erg comfortabel. Je kunt er korte afstanden mee afleggen, maar je kunt er ook lekker op zitten als je langer moet fietsen. Ook goed om te weten: de fiets heeft drie versnellingen.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Ook interessant om eens te lezen: Tips voor het kopen van een loopfiets!