Sorteren op:
Groene transportfiets

Groene transportfietsen: Gratis verzending!

Groen. Een ontzettend populaire kleur met veel variaties. Groene transportfietsen hebben we in verschillende variaties voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
zowel dames, heren en kinderen. Kies daarnaast ook nog eens uit verschillende merken. Elk merk biedt weer een uniek design voor de groene transportfiets. Zoals de Popal transportfiets voor heren zonder achterdrager in een stoere legergroene uitvoering of een mintgroene damesvariant. Ontdek ons grote aanbod en maak je keuze.

Transportfiets in groen: bepaal de juiste inchmaat

Bij groene transportfietsen voor kinderen zoek je naar de juiste inchmaat voor de wielen. Hierbij kijk je naar de lichaamslengte, kledingmaat of leeftijd. We raden aan altijd de inchmaat te bepalen aan de hand van de lengte van je kind. Dit is het meest betrouwbaar. De ene 6-jarige is tenslotte de andere niet. Voor een handig overzicht van framematen en bijpassende lichaamslengtes vind je op deze pagina.

Framemaat bepalen

Voor volwassen zitten de maten anders in elkaar. Transportfietsen in groen voor volwassenen hebben altijd dezelfde inchmaat, namelijk 28 inch. De juiste grote van de fiets bepaal je aan de hand van het frame. De juiste framemaat voor jouw groene transportfiets vind je als volgt:

 1. Meet je binnenbeen lengte
  Plaats je benen ongeveer 15 cm uit elkaar en meet de afstand vanaf de grond tot aan de kruishoogte, in centimeters
 2. Vermenigvuldig deze lengte met 0,68
  De bij de vorige stap gemeten afstand in centimeters vermenigvuldig je met 0,68. De uitkomst van deze rekensom is de framemaat

Ook voor de framemaat van transportfietsen in groen hebben we een handig schema. Zoek jouw lichaamslengte op in dit schema en vind de bijpassende framemaat.

Montage van een groene transportfiets

Elk merk fiets heeft zijn eigen montage. Kies jouw merk groene transportfiets en vind vervolgens de juiste handleiding. In principe komt elke montage wel op hetzelfde neer. Alle transportfietsen in groen worden zoveel mogelijk gemonteerd afgeleverd. Alleen de laatste klusjes doe je zelf thuis. Controleer alle onderdelen en monteer de volgende onderdelen op je groene transportfiets:

 • Voorwiel
 • Zadel
 • Stuur en stuurpen
 • Voorrek
 • Pedalen
 • Eventuele accessoires zoals verlichting en een fietsbel

Kom je er niet helemaal uit of lukt het niet om het voorrek te plaatsen op je groene transportfiets? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of nog gemakkelijker: via de chat. Dit is de snelste manier om antwoord te krijgen op al je vragen.

Bekijk alle roze transportfietsen, deze kleur fiets is erg populair onder jonge meiden.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.