Transportfiets 24 inch met versnellingen: Gratis bezorging!

Een transportfiets 24 inch met versnellingen is altijd direct online te bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Een transportfiets Lees meer

24 inch met versnellingen is geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen de 8 en 12 jaar. Er wordt daarbij uitgegaan van een lengte van 130 centimeter van het kind in combinatie met de kledingmaat 128-140. Je kunt het beste eerst de framemate van de fiets bepalen aan de hand van deze gegevens, zodat je zeker weet dat de transportfiets 24 inch met versnellingen geschikt is voor jouw kind. Bij een lengte vanaf 145 centimeter wordt al aangeraden om een fiets met framemaat 26 inch te bestellen, zodat je daarmee rekening kunt houden. Op zoek naar een transportfiets voor dames? Klik op de link. 

Transportfiets 24 inch met versnellingen wordt gratis bij je bezorgd

Het beschikbare aanbod van Fietsenopfietsen.nl stelt je in de gelegenheid om al dan niet samen met je kind een originele transportfiets 24 inch met versnellingen uit te kiezen, waarbij je rekening kunt houden met de kleur. Er zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar verschillende modellen transportfietsen beschikbaar. Als je een transportfiets 24 inch met versnellingen bestelt, dan zal deze fiets zonder verzendkosten bij je thuis worden afgeleverd of op een ander gewenst adres. Voor al deze fietsen geldt namelijk een gratis verzending van de bestelling. Mocht je de bestelling van de transportfiets 24 inch met versnellingen in de ochtend op een werkdag voor 12.00 uur doen, dan kan je de fiets morgen al verwachten. Profiteer van de scherpe prijs, gratis verzending en snelle levering en bestel direct de gewenste fiets. Bekijk hier de heren transportfietsen.

Sort

3 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Jongensfiets 24 inch Grijs Popal Transit
  Popal Urban Basic+ Jongensfiets 24 inch - Grijs
  Onze prijs
  Normale prijs  359,- Aanbiedingsprijs  265,-
  gratis verzending
 2. Popal Daily Dutch Basic+ Meisjesfiets 24 inch 3 Versnellingen - Paars
  Popal Daily Dutch Basic+ Meisjesfiets 24 inch 3 Versnellingen - Paars
  Onze prijs
  Normale prijs  339,- Aanbiedingsprijs  308,90
  gratis verzending
 3. Spirit Cargo Transportfiets N3 24 inch - Jeans Blauw
  Spirit Cargo Transportfiets N3 24 inch - Jeans Blauw
  Onze prijs
  Normale prijs  349,- Aanbiedingsprijs  319,-
  gratis verzending
Sort

3 producten Toon alles

Selectie verfijnen