Troy Dream 12 inch fietsen: nu tot wel 40% korting

De Troy Dream 12 inch fietsen zijn echte meisjesfietsen. De jonge meiden van 2 tot 4 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
jaar oud zullen zich al echte dames voelen op deze rijwielen. Voor ouders is het vooral ook leuk om te weten dat deze modellen niet duur zijn. Dat is onder andere te danken aan het feit dat er flink wat reductie op de aanschafprijs kan zijn. Dit kan van 10 procent oplopen tot wel 40 procent. Daarmee is het goed mogelijk om voor een geschikte prijs een fiets van hoge kwaliteit voor de meisjes aan te schaffen. Dit is een groot voordeel te noemen.

De korting op de 12 inch Troy Dream fiets is niet het enige voordeel van belang. Ook de afwezigheid van verzendkosten en de snelle levering zijn punten die meewegen. Een fiets die voor 23.59 wordt besteld is de volgende dag al in handen te hebben. Dit komt vooral ook doordat de fietsen uit eigen voorraad leverbaar zijn en daardoor altijd direct beschikbaar zijn. Wanneer de 12 inch Dream van Troy de fiets is die gekozen wordt, zal dit ook gelden.

12 inch Troy Dream: Leuke pluspunten

Dat een fiets zoals de 12 inch Troy Dream goedkoop in aanschaf is, is leuk voor de ouders, maar is voor de jonge meiden van minder belang. Die willen vooral een fiets die leuke kenmerken heeft. Dit geeft hen immers veel meer fietsplezier. Daarom is het ook leuk om te kijken wat de fiets allemaal te bieden heeft. Dat gaat dan vooral om een aantal van de volgende zaken, bijvoorbeeld:

  • Terugtraprem
  • Bagagedrager voor en achter
  • Beschermende kettingkast
  • Zijwieltjes gemonteerd
  • Vrolijke kleuren en design

Wat in ieder geval goed te weten is als het gaat om de Troy Dream 12 inch, is dat de fiets ook voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Dit is bijvoorbeeld al te zien aan de terugtraprem die erop gemonteerd is. Dit is voor jonge kinderen natuurlijk een stuk gemakkelijker om te begrijpen en toe te passen. Op die manier kan er lekker door de straat gefietst worden. Met de zijwieltjes kan het wennen aan het rijden op de fiets alvast een aanvang nemen. Daarnaast zijn vooral de leuke kleurtjes natuurlijk ook heel aantrekkelijk.

> Loopfietsje kopen: Verzending = helemaal gratis!

Leren fietsen als kind

Nadat de zijwieltjes van de fiets af kunnen, is het tijd om goed te leren fietsen. Dat begint allemaal met het kweken van zelfvertrouwen. Wanneer een kind erin gelooft dat het kan fietsen, wordt het een stuk gemakkelijker. Dan is het zaak om de belangrijkste onderdelen van het rijden aan te leren. Het vooruitkijken, het remmen en leren de voet aan de grond te zetten bij stilstand zijn essentieel. Oefen dit op een open terrein met veel ruimte om snel veel resultaat te kunnen boeken.

> Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een houten loopfiets!