• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Umit fiets voor klein en groot bij Fietsenopfietsen.nl

Als u een Umit fiets zoekt, dan kunt u bij Fietsenopfietsen.nl van het grootste aanbod gebruikmaken. Wij hebben van dit topmerk voor klein en groot uiteenlopende modellen beschikbaar.

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een Umit fiets voor meisjes vanaf een leeftijd van 2 jaar, maar bijvoorbeeld ook een BMX aanschaffen met keuze uit diverse inchmaten. Of wat te denken van het model Soprana dat als mountainbike is uitgevoerd en een wielmaat van 29 inch heeft. U kunt op basis van de wielmaat, maar ook aan de hand van een voorkeur voor een kleur uw keuze maken.

Umit fietsen voordelig geprijsd en met gratis verzending

Voor alle Umit fietsen geldt dat deze bij Fietsenopfietsen.nl zeer voordelig zijn geprijsd en daarnaast gratis voor transport worden aangeboden. U kunt meteen een keuze maken uit het aanbod en het favoriete model online bestellen met gratis verzending. Alle orders die voor 12.00 uur binnenkomen, worden dezelfde dag nog afgehandeld en aangeboden voor transport, zodat u wellicht morgen al in het bezit kan zijn van de nieuwe fiets. U kunt bij ons niet alleen eenvoudig online bestellen, maar ook heel gemakkelijk afrekenen. Bijvoorbeeld door een creditcard te gebruiken of voor iDeal of PayPal te kiezen. Verder bieden wij klanten een extra service aan met de optie voor achteraf betalen. Indien u bijvoorbeeld liever pas geld overmaakt nadat u de fiets thuis hebt ontvangen, dan komen wij graag aan deze voorkeur tegemoet.