Umit Ventura fietsen: Kortingen tot wel 40%!

Umit fietsen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Zo ook de Umit Ventura fietsen. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen zijn beschikbaar als damesfiets en als herenfiets. Hierdoor kan bijna iedereen genieten van de voordelen die de fietsen te bieden hebben. Een Umit Ventura fiets kenmerkt zich op meerdere manieren. Hier wordt in de volgende alinea dieper op ingegaan. Een bestelling in onze webshop kan voordelig uitpakken. Kortingen kunnen namelijk al snel oplopen tot wel 40%! Daarnaast betaal je bij ons geen verzendkosten. Dit betalen wij namelijk voor jou.

Umit Ventura stadsfiets: Wat zijn de voordelen van deze fietsen?

De Umit Ventura fietsen hebben alles om een goede stadfiets te kunnen zijn. Ook zijn de fietsen uitstekend te gebruiken als vervoersmiddel naar werk, school of de sportclub. Dit komt onder andere omdat de fietsen zijn voorzien van LED-verlichting. Het is daarom geen probleem om in het donker te fietsen. Door de verlichting val je namelijk eerder op bij andere weggebruikers. Je kunt hierdoor in de ochtend als het nog donker is naar je werk of naar school fietsen. Vaak sporten mensen in de avond. Ook als het donker is in de avond kan er op de fiets naar de sportclub worden gefietst.

Een ander belangrijk punt van de Umit Ventura stadfietsen, is dat de fietsen beschikken over meerdere versnellingen. De Umit Ventura stadsfiets beschikt namelijk over 21 versnellingen. Door deze versnellingen kun je altijd een ideaal traptempo aanhouden. Hierbij maakt het niet uit of je met tegenwind fietst of met de wind in je rug. Ook hellingen, heuvels of bruggen kunnen eenvoudig op worden gefietst. Alles is eraan gedaan om de fietservaring zo prettig mogelijk te maken. Fietsen wordt hierdoor erg gestimuleerd.

Om het helemaal compleet te maken, is de Umit Ventura fiets voorzien van een bagagedrager. Het voordeel hiervan is dat zware tassen niet gedragen hoeven te worden. Denk hierbij aan een boodschappentas, sporttas, schooltas of laptoptas. Ook dit stimuleert het om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Zowel de Umit Ventura herenfiets als de Umit Ventura damesfiets zijn voorzien van een bagagedrager. Dit maakt de fietsen voor meerdere doeleinden zeer geschikt!

Umit Ventura: De ideale fiets

Zoals hierboven beschreven kent de Umit Ventura fiets vele voordelen. Zo zijn de prijzen vaak zeer scherp, kunnen kortingen hoog oplopen en hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook de specificaties op de fiets zijn zeer prettig. Denk aan de 21 versnellingen, de bagagedrager en de LED-verlichting. Alles is eraan gedaan om de fiets zo optimaal mogelijk af te leveren als stadsfiets. De fiets is multifunctioneel en dat maakt de fiets tot de ideale fiets. De Umit Ventura kan voor iedere gelegenheid worden gebruikt!