Sorteren op:
Umit kinderfiets

Umit kinderfiets: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

De Umit kinderfiets staat bekend om de sportieve uitstraling en uiteraard maken deze kinderfietsen deel uit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren

16 producten in totaal

Filteren
van het aanbod van Fietsenopfietsen.nl. De sportieve uitstraling van de fiets krijgt verder vorm doordat er ook is gedacht aan de flexibiliteit en wendbaarheid van de fiets. Bijvoorbeeld bij het model Umit BMX die overigens in meerdere kleuren leverbaar is. Het stuur van dit type Umit kinderfiets is bijvoorbeeld 360 graden wendbaar en achterop zijn er voetsteuntjes om te kunnen stunten met de fiets. Er zijn ook andere modellen in het aanbod, zoals de Umit Soprano die gelet op de wielmaat voor de wat oudere en grotere jongens geschikt is om op te fietsen.

Umit kinderfiets vanaf wielmaat 16 inch

De Umit kinderfiets is bij ons verkrijgbaar vanaf wielmaat 16 met keuze uit meerdere modellen. Zo is er een model dat met zijwielen wordt geleverd en een model zonder zijwielen. Overigens kan er bij de keuze voor een van deze kinderfietsen met de voorkeur voor een kleur en bepaalde specificaties rekening worden gehouden. Zo hebben wij in wielmaat 20 inch van dit merk de groene Umit No Fear BMX beschikbaar, maar ook het BMX model in zwart en rood. Bekijk de afbeeldingen maar eens om een eerste vergelijking te maken en neem dan de specificaties door. Zo kan een overwogen keuze worden gemaakt voor een geweldige kinderfiets die u gelijk online kunt bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. U betaalt bij ons de laagste prijs en er worden bovendien geen verzendkosten in rekening gebracht.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.