Hoe werkt het met de verzending bij het online kopen van een kinderfiets?

Als je een kinderfiets online hebt gekocht op een goede site, zal het niet lang duren voor de fiets bij je thuis wordt bezorgd. Je kiest een fiets, plaatst een bestelling op de site, en betaalt direct via internetbankieren. Maar het kan ook zo zijn dat de site je de mogelijkheid geeft achteraf te betalen, zodat je de fiets eerst op je gemakt kunt bekijken. Dit is prettig, want een fiets is een grote aanschaf, en je wilt natuurlijk zeker weten dat dit het model is waar je kind langer op kan rijden. Maar hoe gaat het nu eigenlijk bij de verzending bij fiets kopen online? Het lijkt wel of de fiets moeiteloos van de site naar je deur beweegt, maar uiteraard zit hier een uitgekiende organisatie achter. Er zijn heel wat mensen aan het werk om er voor te zorgen dat jouw bestelling in goede staat voor jouw deur beland. Om je wat meer inzicht te geven over de verzending bij fiets kopen online, zullen we hieronder de verschillende onderdelen van dit proces uiteen zetten.

VERZENDING BIJ FIETS KOPEN ONLINE: HET BEZORGADRES

De verzending bij fiets kopen online, hangt allereerst af van welk adres je zelf opgeeft. Veel mensen laten, omdat ze niet veel thuis zijn, de fiets op hun werk afleveren. Dit kan erg handig zijn, omdat je zo voorkomt dat de bezorger voor een dichte deur komt te staan en de fiets zolang bij de buren moet worden gestald. Maar natuurlijk kan het bij de verzending bij fiets kopen online ook geregeld worden dat de fiets netjes aan je woonadres wordt bezorgd. Sommige mensen blijven met liefde een halve dag thuis, om hun pakket met eigen handen te kunnen ontvangen.

VERZENDING BIJ FIETS KOPEN ONLINE: VOLG JE BESTELLING

Maar hoe gaat dat proces nu in zijn werk bij de verzending bij fiets kopen online? Als je een bestelling plaatst voor een fiets, krijgt een magazijnmedewerker een seintje dat een bepaalde fietsmodel klaar moet worden gemaakt voor verzending. Online fietsshops werken vaak samen met verschillende postbezorgdiensten als PostNL en Ups. Deze zorgen ervoor dat de fiets naar het door jou opgegeven adres wordt gebracht, binnen een op de site aangegeven tijd. Sommige sites, die met de beste service, brengen de fiets de volgende dag al, als je voor de middag bestelt. Bij andere sites duurt dit wat langer. Natuurlijk wil je je fiets graag met eigen ogen zien, en sta je te popelen om je kind de fiets te tonen. Vaak kun je, via een link in de mail die je bestelling bevestigd, de status van je bestelling volgen. Zo kun zien of de fiets al is verzonden, nog moet worden klaargemaakt voor verzending, of al onderweg is. Vaak wordt hier ook een tijd en datum van levering bij vermeld.

Omafietsen

Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Popal Daily Dutch Basic+ Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Waardering:
90%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 569,00 Vanaf € 465,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Urban Transportfiets 28 inch - Mint Groen
Altec Urban Transportfiets 28 inch - Mint Groen
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 399,00 Vanaf € 339,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Spirit Daily Moederfiets 28 Inch 3V - Groen
Spirit Daily Moederfiets 28 Inch 3V - Groen
Waardering:
80%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 499,00 Speciale prijs € 459,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

VERZENDING BIJ FIETS KOPEN ONLINE: DE MONTAGE

Nu je wat meer weet over de verzending bij fiets kopen online, kun je overgaan tot de laatste fase: de montage van de bij jou bezorgde fiets. Dit is vaak eenvoudig, en goed te doen. Kijk even op de site waar je de fiets hebt gekocht, of er een goede montagehandleiding aanwezig is. Deze zijn vaak ingedeeld per type fiets, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je de fiets in elkaar hebt gezet, is het tijd voor het echte werk: je zoon of dochter een proefrondje laten rijden op de fiets, zodat je kunt ontdekken of de fiets lekker rijdt, en voldoet aan je wensen en verwachtingen. Veel plezier!