Sorteren op:
Volare damesfiets

Volare damesfiets voor een scherpe prijs

Een Volare damesfiets is voor een scherpe prijs te koop bij Fietsenopfietsen.nl met keuze uit diverse Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
modellen. Wij bieden de garantie op de beste kwaliteit doordat wij alleen topmerken, zoals Volare in ons aanbod hebben opgenomen. Wij onderscheiden ons niet alleen met betrekking tot het kwalitatieve aanbod, maar ook ten aanzien van de scherpe prijsstelling. Zo profiteert u altijd van een voordelige prijs als u besluit om bij Fietsenopfietsen.nl een Volare damesfiets te bestellen. Kiest u op uw gemak uit de verschillende modellen en houd daarbij rekening met de wielmaten. Wij hebben namelijk ook voor jongedames in ons assortiment leuke omafietsen en meisjesfietsen beschikbaar. Lees hier hoe u de Volare fiets kunt monteren (> Volare fiets monteren).

Volare damesfiets bestellen met snelle en gratis verzending

Het bestelproces van Fietsenopfietsen.nl is heel simpel net als het vergelijken van het aanbod om tot een keuze te komen. Nadat u de vergelijking hebt gemaakt tussen de modellen, kunt u de Volare damesfiets van uw voorkeur in het winkelmandje plaatsen en gelijk doorgaan met het bestelproces. Dat kan via de optie verder met afrekenen, maar u kunt desgewenst ook nog wat andere koopjes meebestellen die op dat moment getoond worden. Het eindtotaal zal worden vermeld en als u verder gaat met bestellen, dan kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren, zoals uw naam en het adres. De damesfiets zal gratis worden verzonden en dat wordt in het bestelproces nog eens bevestigd. Daarna kunt u de keuze maken om meteen te betalen via de gratis betaaloptie iDeal of de rekening pas achteraf te voldoen.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.