Sorteren op:
Volare jongensfiets

Volare jongensfiets in verschillende designs

Een Volare jongensfiets is bij Fietsenopfietsen.nl in verschillende designs verkrijgbaar en beschikbaar in diverse wielmaten. Zo Lees door

Van laag naar hoog sorteren

231 producten in totaal

Filteren

231 producten in totaal

Filteren
kunt u onder meer terecht voor het aanschaffen van een crossfiets met zijwielen in een wielmaat van 16 inch. Wij hebben echter ook andere modellen in het aanbod, zoals de fiets die een combinatie laat zien van een mountainbike, stadsfiets en transportfiets ineen. Er is voor elke jongen in verschillende leeftijdsgroepen dan ook een ideale Volare jongensfiets beschikbaar. Bovendien kan er ook nog eens rekening gehouden worden met de kleursamenstelling. De meeste fietsen van dit merk bestaan namelijk uit een combinatie van kleuren, waarbij bijvoorbeeld het frame een andere kleur heeft als het zadel en het stuur. Lees deze montagehandleiding voor Volare fietsen.

Volare jongensfiets van de beste kwaliteit

Volare staat als merk bekend om de uitstekende kwaliteit van de fietsen die geproduceerd worden. De jongensfietsen kunnen dan ook zeker tegen een stootje en zijn perfect om op een veilige manier aan het dagelijkse verkeer deel te nemen. De Volare jongensfiets van uw voorkeur kunt u gelijk online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Bij twijfel over de juiste wielmaat voor uw kind, kunt u de matentabel raadplegen. Overigens zijn het stuur en het zadel doorgaans in hoogte verstelbaar, zodat wat dat betreft de ideale fietshouding geboden kan worden. Fietsenopfietsen.nl zal uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen en wij hanteren de regel dat bestellingen voor 13.00 uur de volgende werkdag bezorgd worden. Daarbij brengen wij voor het verzenden van de fiets geen extra kosten in rekening.

Profiteer van gratis bezorging: Bestel nu een kinderfiets volare

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.