Sorteren op:

Volare jongensfiets 26 inch met versnellingen: tot 40% korting!

Wilt u een fiets van het bekende merk Volare kopen voor uw zoon? Bekijk dan de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen op deze pagina en kies uw favoriet. Bestelt u de nieuwe fiets voor uw zoon in onze webwinkel, dan profiteert u van een aardige korting. Deze kan oplopen tot maar liefst 40 procent.

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod Volare jongensfietsen in de maat 26 inch. Dit is nog net een kindermaat. De maat 28 inch, die net na de maat 26 inch komt, is een volwassenenmaat. Is uw zoon nog net te klein voor een volwassenenfiets? Dan bestelt u een Volare jongensfiets 26 inch voor hem.

Waarom een fiets met versnellingen?

In Nederland kan het flink waaien. Als het hard waait, komt u minder goed vooruit op de fiets. Heeft u versnellingen, dan gaat het fietsen een stuk gemakkelijker. U zet uw fiets in een lichte versnelling en kunt uw trappers een stuk gemakkelijker bewegen. Heeft u al een fiets met versnellingen, maar heeft uw zoon nog geen versnellingen op zijn fiets? Dan kunt u hem het fietsen met harde tegenwind een stuk gemakkelijker maken door een Volare jongensfiets 26 inch met versnellingen te kopen.

Niet alleen fietsen in tegenwind gaat gemakkelijker met versnellingen, uw zoon zal ook veel gemakkelijker bergop kunnen fietsen als hij versnellingen heeft. Bergen hebben we nauwelijks in Nederland, maar steile wegen zijn er zeker wel. Zitten er meerdere steile wegen op de fietsroute van uw zoon? Dan is het zeker geen overbodige luxe om hem een fiets met versnellingen te geven.

> Bestel een 16 inch Popal Cooper vóór 13.00 uur = morgen in huis!

Wanneer een fiets voor volwassenen?

Zoals al eerder vermeld, is de maat 26 inch nog officieel een kindermaat fiets. Wel is het de grootste maat voor kinderfietsen. Als uw zoon te groot is geworden voor deze maat, is het officieel tijd voor een fiets voor volwassenen. Fietsen voor volwassenen hebben de maat 28 inch.

Het is tijd voor een fiets voor volwassenen als:

  • Uw zoon groter is dan 145 centimeter.
  • Een fiets van 26 inch duidelijk te klein is voor uw zoon en u deze niet meer kunt verstellen.
  • Uw zoon 14 jaar of ouder is en een normale lengte heeft voor zijn leeftijd.

Twijfelt u of uw zoon een fiets voor volwassene nodig heeft? Bestel dan een fiets in onze online shop. Is deze te groot, dan kunt u de fiets gewoon terugsturen. Hierna kunt u een fiets kopen die wel de juiste maat heeft, ofwel een Volare jongensfiets 26 inch met versnellingen.

> Bekijk ook eens de Popal Cooper 18 inch: Verzending = gratis!