Sorteren op:

Volare meisjesfietsen 14 inch: lage prijs en gratis thuisbezorgd!

De 14 inch meisjesfietsen van Volare hebben een heel herkenbaar uiterlijk. Vaak hebben deze fietsen felle Lees door

Van laag naar hoog sorteren

24 producten in totaal

Filteren

24 producten in totaal

Filteren
kleuren en veel stickers op het frame en op de kettingkast. Dit is nu net wat de fietsen zo populair maakt bij kinderen. Omdat de 14 inch fietsen vaak de eerste fietsen zijn waar kinderen los op leren fietsen, worden er nog zijwielen meegeleverd. Deze zijn makkelijk los te halen wanneer het kind hieraan toe is. De lage prijs komt onder andere door de hoge kortingen welke wij op de kinderfietsen geven. De fiets wordt gratis thuisbezorgd, en als u hem voor 13.00 heeft besteld, is hij morgen al in huis. De Volare meisjesfietsen 14 inch zijn een ideaal verjaardagscadeau, wat het extra leuk maakt voor kinderen om te leren fietsen.

14 inch meisjesfiets van Volare: een fiets van goede kwaliteit

De Volare meisjesfietsen zijn van goede kwaliteit, dit ziet u terug in het stevige frame en de nette afwerking. Het is een prima fiets welke goed tegen een stootje kan. Dit is ook wel nodig, want bijna elk kind dat leert fietsen valt wel een keer. Omdat het frame van staal is, is het belangrijk deze te behandelen met siliconenspray. Deze stoot water af, waardoor het frame minder snel roest. Dit heeft een aanzienlijk effect op hoe lang het frame van de fiets bruikbaar blijft. Het helpt ook om de fiets binnen te zetten wanneer u deze niet gebruikt, zodat de felle zon en regen geen schade aan de fiets kunnen veroorzaken. Het helpt ook al om de fiets goed schoon te houden van vuil.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bekijk nu onze omafietsen 18 inch!

De beste tips bij het uitzoeken van een kinderfiets

Het is niet altijd makkelijk om een goede fiets voor een kind te vinden, daarom staan hieronder wat tips om u te helpen bij het kiezen van een fiets.

  • Laat uw kind meebeslissen. Door kinderen bij het aankoopproces te betrekken, zullen zij zich veel meer verheugen op de fiets. Dit zorgt er weer voor dat kinderen gemotiveerder zijn om te leren fietsen, waardoor ze het ook sneller oppakken.
  • Kies een fiets met voorrek. Een voorrek is heel handig voor kinderen, omdat ze anders moeilijk spullen mee kunnen nemen op de fiets. Er zijn zelfs mandjes welke u op het rek vast zet. Dit is erg praktisch en staat ook nog eens heel leuk.
  • Kies de juiste maat. De leeftijd welke bij een fiets staat is slechts een indicatie, omdat sommige kinderen een stuk groter of kleiner dan hun leeftijdsgenoten zijn. Bekijk daarom altijd de maattabel voor kinderen op onze website. Uit de maattabel is makkelijk op te maken welke leeftijd en lengte bij welke fiets hoort. Koopt u een te grote fiets dan is de kans groot dat het kind valt, doordat deze niet goed met de voeten bij de grond kan. Andersom is een te kleine fiets ook niet fijn voor kinderen om mee te fietsen.

> Popal kinderfietsen online bestellen: Profiteer van korting tot wel 40%!