Sorteren op:

Witte herenfietsen met versnellingen: gratis verzending!

Witte herenfietsen met versnellingen zijn voor verschillende doeleinden uitstekend geschikt. Bijvoorbeeld als u dagelijks van uw Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
huis naar uw werk fiets en dat ongeacht de afstand zo comfortabel mogelijk wenst te doen. Een witte herenfiets met versnellingen komt daar namelijk aan tegemoet. De witte herenfietsen met versnellingen bieden dan ook standaard meer fietsgemak van een uitvoering zonder schakelfunctie.

De schakelfunctie is een belangrijk kenmerk van de herenfietsen wit met versnellingen. Hiermee kunt u tijdens het fietsen op een herenfiets wit met versnellingen de weerstand van het trappen aanpassen. Perfect voor lange afstanden, maar ook indien er op minder lange afstanden sprake is van tegenwind of wind in de rug. U kunt uiteraard met uw voorkeur voor overige kenmerken rekening houden, zoals design, aantal schakelopties en overige functionaliteiten.

Herenfiets wit met versnellingen voor scherpe prijzen

Een witte herenfiets met versnellingen wordt geleverd voor een scherpe prijs. De scherpe prijs is niet het enige financiële voordeel waar u van profiteert bij Fietsenopfietsen.nl. U profiteert namelijk ook van het voordeel dat alle witte herenfietsen met versnellingen met gratis verzending worden geleverd. De service die wij bieden, houdt verder in dat u heel snel de witte herenfiets met versnellingen in ontvangst kunt nemen. Dat kan al binnen 24 uur nadat uw bestelling door ons is ontvangen.

> Een andere herenfiets kopen?

Kies zelf uw betaalmethode

Voor wat betreft de betaling van de herenfiets wit met versnellingen gelden verschillende opties om uit te kiezen. Een gemakkelijke manier is om bijvoorbeeld direct bij de bestelling de betaling te voldoen. Dit hoeft echter niet. Voor het betalen van de herenfietsen wit met versnellingen kunt u namelijk ook de keuze maken om dat pas te doen na ontvangst ervan. Wilt u ook een extra fietsslot bestellen om uw fiets beter te beveiligen tegen diefstal? Ook deze bestelling verzenden wij gratis.

> Ook de transportfiets heren bekijken?