Sorteren op:

Witte meisjesfiets 24 inch: gratis verzending in 24 uur!

Als u een witte meisjesfiets 24 inch zoekt, dan kunt u voor een geheel wit effen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
exemplaar gaan of voor een van de modellen waar wit de basis is en er andere kleuren als opvallende details zijn toegevoegd. Die mogelijkheid bieden wij u in elk geval met het brede en gevarieerde aanbod van Fietsenopfietsen.nl. De diversiteit is verder ook terug te vinden in de merken en in de modellen die wij aanbieden. U kunt evengoed de keuze op een omafiets of transportfiets laten vallen als op een witte meisjesfiets 24 inch in het model van een stoere stadsfiets. De afbeeldingen geven al een prima indruk en verdere specificaties zijn per fiets te bekijken. Bovendien kunt u inzoomen op alle onderdelen van de witte meisjesfietsen voor meiden van 8 tot 12 jaar.

Meisjesfiets wit 24 inch voor 12.00 uur besteld? Morgen geleverd!

Fietsenopfietsen.nl maakt het u gemakkelijk en dat geldt niet alleen voor het bestelproces, maar ook ten aanzien van het betalen en met betrekking tot onze bezorgservice. Die is namelijk snel en zelfs zo snel dat wij morgen de meisjesfiets wit 24 inch al bij u kunnen laten afgeven als de bestelling gedaan is voor 12.00 uur in de ochtend. Daar komt nog bij dat wij nooit verzendkosten in rekening brengen voor het bezorgen van de fiets. Het maakt daarbij niet uit of de bestelling morgen of overmorgen geleverd wordt, want de stelregel van gratis verzending is altijd van toepassing. Wilt u gelijk afrekenen aan het einde van het bestelproces? Kies dan eenvoudig de voor u gemakkelijkste betaalmethode. U mag er overigens ook voor kiezen om achteraf te betalen.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.