Sorteren op:

Witte moederfietsen: gratis verzending!

Witte moederfietsen worden door Fietsenopfietsen.nl in verschillende hippe stijlen aangeboden, zodat u het ideale model bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
ons kunt bestellen. Een witte moederfiets heeft uiteraard in de basis een bepaald kenmerk. Dat betreft de lage instap. De witte moederfietsen maken het daardoor heel gemakkelijk om een kind op de fiets te vervoeren.

U kunt bijvoorbeeld voorop de moederfiets wit een fietszitje monteren en als u twee jonge kinderen heeft achterop ook nog een fietsstoeltje bevestigen. De moederfietsen wit bieden een grote mate van stabiliteit, zodat u veilig uw kinderen kunt meenemen op de fiets. Het brede stuur vormt de basis voor een goede stuurcontrole. De hippe stijlen variëren van sportieve modellen tot uitvoeringen met trendy en eigentijdse designs. U kunt een eerste selectie maken door de afbeeldingen te bekijken om daarna van de favorieten de specifieke eigenschappen te vergelijken.

Moederfiets wit met of zonder versnellingen

Het uitgebreide aanbod maakt het mogelijk dat u voor een witte moederfiets met versnellingen of zonder versnellingen kunt kiezen. De keuze voor één van de witte moederfietsen met versnellingen biedt uitkomst als u optimaal comfort en gemak wenst tijdens het fietsen. Het schakelen tussen de versnellingen verloopt soepel en u kunt tijdens het fietsen de trapweerstand van de witte moederfiets gemakkelijk lichter of zwaarder instellen.

> Een andere moederfiets kopen?

Ruim aanbod witte moederfietsen!

Het is uiteraard afhankelijk van de persoonlijke voorkeur of u een moederfiets wit met versnellingen of zonder wilt aanschaffen. Bovendien kunt u nog met het aantal mogelijkheden om te schakelen rekening houden als u bijvoorbeeld vaak langere afstanden fiets. Voor het complete aanbod met moederfietsen wit en ook voor de rest van het assortiment geldt dat wij bestellingen leveren met gratis verzending. Daarnaast is het mogelijk om bij de bestelling de keuze te maken om na ontvangst van de damesfiets pas de rekening te voldoen.

> Bekijk onze andere goedkope damesfietsen!