Sorteren op:
Mat witte transportfiets

Mat witte transportfiets in stijlvol model

U zoekt een mat witte transportfiets? Dan kunt u die vinden in het gevarieerde assortiment van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
Fietsenopfietsen.nl. Een mat witte transportfiets heeft een bijzondere kleur die niet te vergelijken is met gewoon wit of bijvoorbeeld met crèmekleurig. In dat opzicht is de mat witte transportfiets dan ook bijzonder stijlvol en zeker ook als naar het design ervan wordt gekeken. Transportfietsen hebben een specifiek kenmerk en dat is het voorrek. Dit type fietsen is in korte tijd enorm populair geworden en de trend heeft inmiddels een blijvend karakter gekregen. U kunt bij Fietsenopfietsen.nl het aanbod bekijken en ontdekken wat uw favoriete model is.

Transportfiets mat wit voor 12.00 uur bestellen met 24uurslevering

Als u de transportfiets mat wit die volledig aan uw voorkeuren doet, hebt gevonden in ons assortiment, dan kunt meteen een bestelling vragen. Als het nog in de ochtend is op het moment dat u een bestelling plaatst, dan kunnen wij u een 24uurslevering garanderen. Alle fietsen zijn namelijk vanuit voorraad beschikbaar en de ontvangen bestellingen die voor 12.00 uur binnen zijn, worden de volgende dag al bezorgd. U kunt dan ook wellicht morgen al op uw nieuwe transportfiets rondrijden. Wist u ook dat wij altijd de scherpste prijs hanteren en dat bovendien alle fietsen voor gratis verzending in aanmerking komen? Wij laten u de keuze uit een aantal betaalopties voor het afrekenen van uw bestelling. Indien het beter past of het uw voorkeur heeft om achteraf te betalen, dan kan dat ook bij Fietsenopfietsen.nl.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.