Sorteren op:
Yipeeh beachcruiser

Yipeeh beachcruiser: Korting tot 40%!

U profiteert bij het kopen van een Yipeeh beachcruiser bij Fietsenopfietsen.nl van de lage prijs. Wij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Yipeeh Cruiser Jongensfiets 12 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 132,50 Speciale prijs 124,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart - 95% afgemonteerd Yipeeh Cruiser Jongensfiets 14 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 195,00 Speciale prijs 149,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
streven ernaar om alle fietsen in ons aanbod voor de scherpste prijs aan te bieden en dat geldt ook voor de Yipeeh beachcruiser. Als u naar dit model fiets op zoek bent, kunt u bij ons voordelig uit zijn. Wij hebben in ons aanbod onder meer een geweldige meisjesfiets van dit merk in het model beachcruiser beschikbaar met wielmaat 12 inch. Deze fiets is in de kleurencombinatie wit met paars uitgevoerd. U kunt bij ons op een gemakkelijke manier alle soorten beachcruisers van dit merk vergelijken of in de vergelijking ook andere merken betrekking om zo de meest ideale fiets te vinden.

Yipeeh beachcruiser met gratis verzending binnen 1 dag geleverd

De lage prijs is natuurlijk al een groot voordeel om de Yipeeh beachcruiser bij Fietsenopfietsen.nl te bestellingen, maar u profiteert ook nog eens van onze snelle leverservice. De fiets kan morgen namelijk al geleverd worden als de bestelling tijdig door ons is ontvangen en dat houdt in voor 12.00 uur in de ochtend. Alle bestellingen die in de ochtend worden gegaan, kunnen namelijk gelijk verwerkt worden, zodat de fiets meteen voor verzending aangeboden kan worden aan PostNL of UPS. De beachcruiser kan op uw woonadres worden afgeleverd, maar bijvoorbeeld o0ok op een ander adres, zoals op het werk. Wij verzenden gratis en u kunt bij de opties voor betalen een keuze maken uit meerdere mogelijkheden om meteen te betalen of achteraf de rekening te voldoen.