Sorteren op:
Zwarte damesfiets

Zwarte damesfietsen: Verzending = gratis

Bij Fietsenopfietsen.nl heb je de beschikking over een uitgebreid aanbod van zwarte damesfietsen. Het is dan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
belangrijk dat je een fiets vindt die aansluit bij jouw wensen. Het is dan ook zeer eenvoudig om de fietsen te filteren op factoren die belangrijk zijn. Je kunt een fiets zoeken op basis van de prijs, het merk, de kleur of de maat. Zwarte damesfietsen zijn zeer populair en van uitstekende kwaliteit. Wanneer je een zwarte damesfiets hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen en eisen dan ga je een simpel bestelproces in. Je moet eerst je persoonlijke gegevens invoeren voor je adres en contactgegevens. Daarna moet je een verzendwijze kiezen. Hoe heb je de fiets het liefst bij je thuis afgeleverd? Daarna komt de betaalmethode. Bij Fietsenopfietsen.nl zijn er meerdere betaalopties mogelijk. Wil je via Ideal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving betalen? Het kan allemaal bij Fietsenopfietsen.nl. Bestel je vanuit België een zwarte damesfiets? Dan kun je gebruikmaken van Mister Cash. Nadat je hebt betaald krijg je een besteloverzicht. Voor zwarte damesfietsen hoef je geen verzendkosten te betalen, het wordt gratis naar je opgestuurd.

Zwarte damesfietsen morgen in huis

Fietsenopfietsen.nl biedt een uitstekende service die ervoor zorgt dat je jouw fiets morgen al in huis kan hebben. Je moet dan wel vóór 15:00 uur bestellen. Deze zwarte damesfietsen zijn zeer veilig en in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Deze comfortabele fietsen maken je reis een stuk plezieriger.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.