Sorteren op:

Zwarte kinderfiets 12 inch: altijd een lage prijs

Een zwarte kinderfiets 12 inch is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Het gaat dan vooral om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
 1. SJOEF Race Jongensfiets 12 inch - Zwart SJOEF Race Jongensfiets 12 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 179,00 Speciale prijs 119,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Excellent Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Zwart Volare Excellent Meisjesfiets 12 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 139,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Batman Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Batman Jongensfiets 12 Inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 179,95 Speciale prijs 149,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. Batman Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Batman Jongensfiets 12 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 117,50 Speciale prijs 107,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 5. Batman Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - Twee handremmen Batman Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - Twee handremmen
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 144,95 Speciale prijs 134,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

5 producten in totaal

Filteren
het verschil tussen een jongensfiets en een meisjesfiets. Dit is immers zelfs al bij de jongste jeugd al belangrijk. Wat echter geen enkel verschil hoeft te maken, is de prijs. Dit is immers altijd goed laag. Dat komt onder andere doordat er altijd goede kortingen op een 12 inch zwarte kinderfiets gegeven kan worden. Die kan dan ook flink oplopen. Dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om hiervoor te kiezen. De komende jaren zal er immers nog genoeg in fietsen geïnvesteerd moeten worden.

Wat echter niet vergeten mag worden, is dat het zelfs bij een zwarte 12 inch kinderfiets niet alleen maar over de prijs kan gaan. Ook de kwaliteit moet op orde zijn. Er moet mee geremd kunnen worden om ongelukken te voorkomen. Mocht er dan toch een botsing of een kleine valpartij plaatsvinden, dan is het in ieder geval belangrijk dat de kinderfiets in het zwart van 12 inch niet direct kapotgaat. De materialen waarvan de tweewieler gemaakt wordt moeten dus ook behoorlijk sterk zijn om dit aan te kunnen.

Kinderfietsen 12 inch in het zwart: voordelen op het gebied van service

Ook voor 12 inch zwarte kinderfietsen geldt dat er veel voordelen op het gebied van service te krijgen zijn. Daarmee wordt het alleen maar aantrekkelijker om hiervoor te kiezen. Zoals al aangegeven gaat het dan bijvoorbeeld om kortingen op de prijs. Dit is in ieder geval alvast een belangrijke factor. Er wordt echter nog zeer veel meer geboden. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:

 • Korting op de prijs die tot 40 procent oploopt
 • Voor 13.00 bestellen betekent volgende dag thuisbezorgd
 • Direct een verzekering af te sluiten
 • Altijd in eigen voorraad
 • Direct te gebruiken

Het naast elkaar leggen van deze kenmerken maakt direct duidelijk waarom het een goed idee is om direct toe te slaan als het gaat om een 12 inch zwarte jongensfiets. Er is immers zoveel voordeel te behalen dat het eigenlijk onmogelijk is om een betere deal elders te sluiten. Wanneer dit in verhouding tot de geleverde kwaliteit wordt gezet is het zelfs helemaal een goede keuze om direct een zwarte 12 inch jongensfiets te kopen.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu onze goedkope fietssloten!

Een kinderfiets nieuw kopen

Het kan aantrekkelijk klinken om een kinderfiets tweedehands te kopen. Er moet immers in de jongste jaren om de twee jaar een nieuw rijwiel aangeschaft worden en dat kan allemaal flinke kosten met zich meebrengen. Het is in dat opzicht dus goed te begrijpen dat naar andere oplossingen wordt gezocht. Er is echter wel voldoende reden om juist toch voor een geheel nieuwe kinderfiets te gaan. Het zijn immers juist deze fietsen die veel verborgen gebreken kunnen hebben. Kinderen vallen immers net iets vaker of botsen nog wel eens. Dit kan bijvoorbeeld het frame schade toebrengen. Nieuw kopen is dan beter.

> Bestel nu een meidenfiets: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.