Sorteren op:

Zwarte mamafietsen: gratis thuisbezorgd!

Zwarte mamafietsen zijn ideaal om tot twee kindjes mee te nemen op de fiets. Er wordt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bij een zwarte mamafiets namelijk achterop de bagagedrager ruimte geboden voor een zitje en voorop aan het stuur voor een fietsstoeltje. Om comfortabel te kunnen fietsen met een kindje voorop is het uiteraard belangrijk dat er sprake is van voldoende beenruimte. Bovendien is het handig als de instap ruim genoeg is om op te kunnen stappen. Hier voldoen de zwarte mamafietsen in ons aanbod aan.

De mamafietsen zwart in ons aanbod bieden nog meer comfort, veiligheid en gemak. Het frame is namelijk sterk en de standaard, waarmee de fiets neergezet kan worden, is stabiel. Verder wordt er op de bagagedrager de mogelijkheid geboden om fietstassen te plaatsen. Dat maakt het gemakkelijk om op de mamafiets zwart boodschappen te doen.

Zwarte mamafietsen eventueel met versnellingen

U kunt met nog veel meer aspecten rekening houden bij de aanschaf van een zwarte mamafiets, zoals met een eventuele voorkeur voor versnellingen. Moeders met jonge kinderen die vaak lange afstanden fietsen, maken vaker een keuze uit het aanbod met zwarte mamafietsen die over versnellingen beschikken. Simpelweg omdat een zwarte mamafiets met versnellingen nog net even wat meer gemak en comfort biedt.

> Een andere mamafiets uitzoeken?

Kies de fiets die het beste bij u past!

De mamafietsen zwart kunnen over een verschillend aantal versnellingen beschikken, zoals drie of zes. Hiermee kunt u dan ook weer rekening houden bij het maken van een keuze. Verder kennen de verschillende modellen ieder unieke eigenschappen en is het design uiteraard bij elke uitvoering ook weer anders. Voor wat betreft de bezorging kunt u rekening houden met gratis verzending van de mamafiets zwart. Betalen kan vooraf of achteraf en u kunt de damesfiets die geschikt is voor moeders met kinderen al binnen een dag aan huis geleverd krijgen.

> Bekijk ook eens onze dames transportfiets!

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.