Sorteren op:
Zwarte meisjesfiets

Zwarte meisjesfiets kopen: tot wel 40% korting!

Wilt u een stoere fiets kopen voor uw dochter? Dan kunt u een zwarte meisjesfiets voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
haar aanschaffen. Ook als u zeker wil weten dat uw dochter de kleur van haar nieuwe fiets niet te snel beu is, kunt u het beste voor een zwarte meisjesfiets kiezen. Over het algemeen zijn kinderen sneller uitgekeken op felle kleuren als roze, rood, oranje en blauw dan op basiskleuren als zwart.

Kinderen groeien ontzettend snel. Voor u het weet, is uw dochter weer te groot geworden voor haar zwarte meisjesfiets. Wij begrijpen dat u niet te veel geld uit wil geven aan de nieuwe fiets van uw dochter, met oog op haar snelle groei. Daarom verkopen wij onze kinderfietsen altijd met korting. In onze online shop kunt u tot 40 procent korting krijgen op de fiets van uw kind.

Fietsen van gerenommeerde merken

Wij verkopen onze zwarte meisjesfietsen voor zeer lage prijzen, maar dit betekent zeker niet dat de fietsen van lage kwaliteit zijn. Sterker nog, wij verkopen alleen kinderfietsen die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Koopt u een fiets voor uw dochter in onze webwinkel, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

De fietsen die wij op deze pagina aanbieden, zijn van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij aan de bekende merken Popal, Spirit, Volare en Alec. Is uw dochter het gewend om op een fiets van een specifiek merk te fietsen? Dan kunt u bij dit merk blijven, door een zwarte meisjesfiets van dezelfde producent te kopen. Wilt u juist een keer iets anders proberen, dan kiest u een ander merk. Vergelijk de fietsen op deze pagina met elkaar en u vindt vanzelf de perfecte fiets voor uw prinsesje.

> Duwfietsje kopen online: Profiteer van gratis bezorging!

Tips om de fiets van uw dochter te onderhouden

Heeft u een zwarte meisjesfiets gekocht voor uw dochter? Dan geven wij u graag enkele tips om deze fiets te onderhouden. Met onderstaande tips gaat de nieuwe fiets van uw dochter veel langer mee.

  • Leer uw dochter om goed om te gaan met haar fiets. Als zij leert dat ze de fiets netjes moet parkeren, niet op de grond mag gooien en goed op slot moet zetten, gaat deze veel langer mee.
  • Pomp de banden van de fiets regelmatig op. Zachte banden maken het fietsen niet alleen vermoeiender, maar kunnen op de lange termijn ook voor schade zorgen.
  • Zet de fiets van uw dochter het liefst altijd onder een overkapping. Zo kan de fiets niet beschadigen door regen, hagel en sneeuw. Idealiter zet u de fiets zo veel mogelijk binnen.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu onze houten loopfietsen!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.