Sorteren op:

Zwarte meisjesfiets 24 inch voor een scherpe prijs

Bij het kopen van een zwarte meisjesfiets 24 inch kunt u bij Fietsenopfietsen.nl rekening houden met Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
de prijs. Wij hebben verschillende prijsklassen beschikbaar en u kunt bij ons altijd terecht voor de aanschaf van een zwarte meisjesfiets 24 inch voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij een dusdanig assortiment dat het mogelijk maakt om met andere specifieke wensen rekening te houden. Bij uw keuze voor een fiets zal er vast een voorkeur zijn voor een model. Dat is ook een reden dat wij onder meer omafietsen en transportfietsen voor meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar beschikbaar hebben. Uiteraard hebben wij ook ruimte voor bijzondere uitvoeringen met een origineel ontwerp, zoals de beachcruiser.

Meisjesfiets zwart 24 inch morgen met gratis verzending geleverd

U hebt alle gelegenheid om de meisjesfietsen op uw gemak te vergelijken om daarna eventueel direct een bestelling te plaatsen als de favoriete meisjesfiets zwart 24 inch gevonden is. De bestelling kunt u online afhandelen net als de betaling met keuze uit diverse methodes om te betalen, zoals via PayPal, iDeal of met een creditcard. U mag bij ons ook achteraf betalen. Verder bieden wij u een snelle bezorgservice en die gaat gepaard met gratis verzending. Morgen kan al de dag van de bezorging zijn, maar dat geldt wel alleen voor bestellingen die bij Fietsenopfietsen.nl voor 12.00 uur binnen zijn gekomen. Profiteer vandaag nog van onze uitermate scherpe prijzen en klantvriendelijke service met gratis verzending en snelle bezorging.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.